Cuma, Eylül 11, 2015

SÜPER AMATÖR 4.GRUP TAHMİNLERİ


Gürpınarspor – Irmakspor 
Gürpınarspor takımı her ne kadar sezona mağlubiyetlede başlasa, rakibi hedefini Bölgesel Amatör olarak belirleyen Beyoğlu Yeniçarşı takımıydı. Oldukça diri bir ekipler. Irmakspor ise kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirdi. Oyun kalitesinin yüksek olacağını düşündüğüm mücadelede Irmakspor evine puanla döner.

İstanbul Sinopspor –  Alibeyköyspor 
İstanbul Sinopspor takımı haftayı mağlubiyetle kapatırken, Alibeyköyspor'da kalesini gole kapatarak galip geldi. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige çıkacak favoriler arasında olan Alibeyköy takımı bir anda düşüşe geçmişti. Yukarı tırmanmak yada aşağı düşmemek için evinde oynayan takımlar için çok önemli bir lig. İstanbul Sinop dirense de Alibeyköy 3 puana yakın taraf.

İstanbulspor – Albayrakspor  
İstanbulspor deplasmanda İstiklalsporu geçerek yoluna devam etti. Albayrak ise İstanbul Sinopsporu evinde geçti. İstanbulspor kaliteli bir takım oldu. Kaptan dümene geçtiğinde işler iyi gidiyor. Alışık oldukları sahada kazanacaklardır.

İstanbul Bayburtspor –O.İstiklal 
Sezona mağlubiyetle başlayan iki takım. İstiklal deneyimli rakibi İstanbulspora, İstanbul Bayburt ise ligin yeni takımı Poligon Fethiyeye kaybetti. Beraberlik kokan maçta İstiklal sıyrılmaya yakın taraf

Kavacıkspor – Poligon Fethiyespor
Kavacıkspor lige antrenör sorunu yaşayan Taksimspor yenilgisi ile başlarken, konuk ekip Poligon Fethiye ise evinde rakibini geçerek 3 puanla başladı. Poligon Fethiyesporun dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu düşünüyorum. İlk iki şansları zor gibi ancak çok can yakacakları kesin.

Kartal Bld. – B.Yeniçarşıspor
Kartal Belediyespor sezona iyi başlayamadı. Ama rakipte deneyimli, güçlü, kaliteli Alibeyköyspordu. Beyoğlu Yeniçarşı ise, galip gelirken zorlandı. Kaliteli ayakları çok ama bunları durdurmayı başaran rakipler, en azından maçı beraberliğe kilitleyebilir. Kartal Belediyesporun bu haftayı da puansız geçeceğini düşünmüyorum.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...