Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

SÜPER AMATÖR 4.GRUP TAHMİNLERİ


O.İstiklal – Kavacıkspor 
Aynı puanda iki ekibin mücadelesinde, O.İstiklalspor ilk hafta grubun favorilerinde olan İstanbulspora kaybetti. Kavacık ise Taksimspora hem kaybetti hem de tat vermedi. Ev sahibi sahasında fena oynayan bir ekip değil zorlu 90 dakikadan 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Albayrakspor –  İstanbul Bayburtspor 
Albayrak takımı rakibine oranla daha derli toplu bir takım. İstanbulsporun gazabına uğradılar ancak bunu evlerinde telafi etmek isteyeceklerdir. Bu güçleri de var. Ev sahibi albayrak galibiyete çok yakın.

Alibeyköyspor – İstanbulspor  
Günün izlenmeye değer bir müsabakası. İki ekipte hem köklü ekipler hem de hedefleri her zaman üst sıralar. Ev sahibi ekip iç saha avantajını kullanıp maçtan galip gelmek isteyecektir. Konuk ekipte kazanmak için sahaya çıkacaktır. Hatanın affedilmeyeceği müsabakada beraberlik ağır basarken. Hata yapanın Alibeyköy olacağını düşünüyorum.

B.Yeniçarşıspor –İstanbul Sinop 
Yeniçarşı kaliteli bir takım. Puan kayıplarını kaza olarak nitelendiriyorum. Deplasmanda kaliteli ekiplere karşı kolay kazanamazlar belki ama içerde bu hafta puan vermezler.

Poligon Fethiye – Taksimspor 
Denk kuvvetlerin mücadelesi olacak. Ev sahibi ekip her ne kadar bilinmedik bir ekip gibi dursa da iyi takım olduklarına inanıyorum. 3 puana yakın taraflar. Ancak taksim takımı da puan çıkaracak kadar tecrübeli bu ligi bilen bir ekip. Zevkli bir mücadele olacaktır.

Irmakspor – Kartal Bld. 
İki ekipte iyi kadro kurdu. Kartal Belediye geçen hafta evinde Yeniçarşı'yı devirerek büyük sükse yaptı. Irmakspor evinde dişli bir rakip Kartal Belediye 1 puanı alırsa kendisi için iyi sonuç olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.