Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 18, 2015

SÜPER AMATÖR 5.GRUP TAHMİNLERİ


Kadırgaspor – Kuştepe 
Kuştepe Lige istediği gibi başlayamamış olsa bile grubun kaliteli ekiplerinden oldukları kesin. Kadırga ise deneyimli oyuncuların arasına kaliteli ayaklarla takviye yapıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyor. Beraberlik kokan bir mücadelede ibreyi kendine çevirebilecek taraf Kuştepe.

Yeşilpınar – Bahçelievler Gümüşhane 
Bahçelievler ekibi kadrosunu kurarken oldukça iddialı olacak isimlerle anlaştı. Bu doğrultuda da iki maçtan 6 puan çıkarmayı başardılar. Yeşilpınar takımının, klasman grubunu hedefleyen rakibi karşısında direnmesi çok zor.

Hasköyspor – Karabekirspor 
Ev sahibi ekip geçen haftayı puansız kapadı. Fakat rakipte güçlü Bahçelievler Gümüşhane takımıydı. İki ekipte ilk hafta aldığı skorları tekrarlar. Hasköy evinde kazanır Karabekir deplasmandan puan çıkaramaz.

Pendikgücü – Silivri Alibey 
Grubun beraberlik kokan mücadelesi.  Silivri Alibey oldukça yol katedip maça gidecek. Pendikgücü evinde daha iyi bir ekip. Şanslarını zorlayıp ikinci yarı ibreyi lehlerine çevirme ihtimalleri yüksek.

Gülsuyuspor – Soğuksuspor 
İki ekipte birbirine denk gibi görünsede, Gülsuyu yine de daha hazır bir takım hüviyetinde. Bahçelievler Gümüşhanespora da çelmeyi takıyorlardı ilk haftadan. Evinde kazanan taraf olurlar.

Avcılar Belediyespor – Acıbademspor 
Avcılar Belediye her ne kadar kan kaybetse de Bölgesel Amatör lig tecrübesine sahipler. Acıbadem ise evinde 1 puanı alırken, geçen hafta dinlendi. Bu dinlenme onlara maç eksiği olarak yansır ve rakibini hiç bir zaman hafife almayan ev sahibi mücadeleyi kazanır.

2 yorum:

  1. Ne oldu karabekir puan aldi..

    YanıtlaSil
  2. Reis Ben bu hafta içi fener molde yi de yener dedim. :)

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.