Cuma, Eylül 11, 2015

SÜPER AMATÖR 6.GRUP TAHMİNLERİ


İstanbul Gümüşhanespor  – Beykoz 
İstanbul Gümüşhane haftaya mağlubiyetle başlasa da kaybettiği takım yabana atılır cinsten değildi. Beykoz 1908 ise oldukça kaliteli bir takım, rakibin hatasını yakaladıklarında affetmezler. Deplasmanda galip gelmeyi başaracaklardır.

Kocasinanspor – Kaynarca 
Kaynarca takımı başarılı hoca Murat Büyüköner ile yoluna devam etme kararı aldı. Daha önce çalıştırdığı takımlarda başarıya alışık bir hoca, mağlubiyeti hemen kabullenmeyecektir. Deplasmanda en azından bir puanla dönmek isteyecektir. Ancak rakip kaliteli tecrübeli Kocasinan evinde oldukça da iyi oynamasına rağmen zaman zaman strese giren bir takım. Kocasinan rahat oynadığı taktirde 3 puan ile yoluna devam edecektir.

Kocamustafapaşaspor – Şafak 76  
Kocamustafapaşa her sezon bildiğimiz gibi. Genç bir o kadarda yetenekli oyuncuların bir araya geldiği altyapısından çıkardığı oyuncularını her yerde gördüğümüz bir ekip. Sezona iki takımda farklı mağlubiyetlerle girdi. Seyircisi önünde yenilmek istemeyen Kocamustafapaşa ile, deplasmandan 1 puanla dönmek isteyecek Şafak 76 maçı beraberlikle noktalanır.

Selimiyespor  – Çıksalın  
Selimiye takımı geçen sezon Klasman gruplarına kalsa da Rıfat Can'ın kritik golleri olmasa ligi daha alt sıralarda bitirebilirdi. Çıksalın ise kaliteli bir takım deplasmandan 3 puanla döneceklerdir.

Modafen –Şafakspor 
Modafen,Beykozspora mağlup olurken, Şafakspor ise evinde zorlu rakip Küçükköysporu tek golle geçmeyi başardı. İki takımda puan almak için kontrollü oynayıp oyunu sıkıştıracaktır. Puanlar paylaşılır.

Küçükköyspor – Batı Trakyaspor
Küçükköyspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda tribün lideri olan Ramazan Süt'ün vefatı nedeniyle, camia olarak moral bozukluğu yaşayan Küçükköypor TFF İl Temsilcilğine maçı oynayacak durumda olmadıklarını belirten bir başvuruda bulundu. TFF İstanbul İl Temsilciliği de bu karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi. Ramazan Süt'ün sevenlerine ve ailesine başsağlığı diler, Merhuma Allah'tan Rahmet dileriz.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...