Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

SÜPER AMATÖR 6.GRUP TAHMİNLERİ


Beykoz – Selimiyespor 
Beykoz sadece grubun değil liginde iddialı takımlarından. Evlerinde kaza yapmazlar.

Çıksalın – Küçükçekmece 
Çıksalın kaliteli isimlerle kadrosunu kurdu. Giden oyuncuların eksikliklerini gidermiş gibiler. Hedefleri geldikleri yere geri dönmek. Kazanmaya yakınlar.

Batı Trakyaspor – Modafen 
Görünen favori Batı Trakya. Ancak ve ancak Modafen takımı öyle yabana atılır cinsten bir takım değil. Hem yenildikleri takım favori Beykoz'du hem de yendikleri takım da, kaliteli olarak görünen Şafakspordu. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacaktır. Konuk ekibin evine puanla dönme ihtimali yüksek.

Şafak 76  – Küçükköyspor 
Takımlar arasında biraz kalite farkı var. Şafak 76 elbette evinde kolay teslim olmayacaktır. Küçükköy kalitesiyle kazanır.

Kaynarca –Kocamustafapaşa 
Kaynarca'da hoca şoku yaşanıyor. Başarılı antrenör Murat Büyüköner, sosyal medya hesabından, çalışma şartlarının olumsuzluğunu bildirerek görevinden ayrıldı. Oyuncularda moral bozukluğu had safhada. Geçen haftadan da eksikleri var. Kocamustafapaşa Kaynarca'yı yenecekse bugün yenmeli aksi taktirde onlar içinde tehlike çanları çalmaya başlar.

Şafakspor – İstanbul Gümüşhanespor 
Ligin dibine demir atmış iki takım. Şafak 76 biraz kıpırdanma gösteriyor gibi. İçerde kazanamazlarsa işin nereye gideceğini  biliyorlar. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.