Pazar, Eylül 13, 2015

SÜPER AMATÖR 7.GRUP TAHMİNLERİ


Günyamaç – Selimpaşa
Selimpaşa, sezona iddialı bir kadro kurarak girdi. Sezona da 3 puanla başlamayı başardılar. Yine 3 puan almaları muhtemel.

Okspor – Esentepe Adıyaman
Okspor sezona güçlü Selimpaşa karşısında mağlubiyet alarak sezona başladı. Konuk ekipte 1 attı 3 aldı. Beraberlik şansı yüksek maçta, Okspor üst sıraları hedefliyorsa 3 puanı almalı.

Mecidiyeköy – A. Parseller
Seyir zevki yüksek bir mücadele olacağını düşündüğüm müsabakada ibre beraberlikten yana. A.Parseller takımı sezona iyi hazırlandı. Mecidiyeköy takımı da kaliteli ekip Zeytinburnu deplasmanından puan çıkardı. Mecidiyeköy takımı oyunu biraz hızlı oynarsa 3 puanıda cebine koyar.

Kartal Bulvar – İstinye
İki ekipte kayıplarla sezona başladı. Seyircisi önünde ev sahibi kazanmak, konuk ekip ise en azından 1 puan diyecektir. Beraberlik ihtimali ağır basıyor.

Dudullu – Çekmeköy
Ev sahibi deplasmandan bir puan çıkarırken, Çekmeköy ise evinde 3 puanı almayı başardı. Dudullu üzücü bir olay yaşadı. İster istemez kafa karışıklığı olacaktır. Çekmeköy bu maçta 3 puanı almak için şartları zorlar.

Kestanelik – Zeytinburnu
Zeytinburnu takımı kaliteli bir ekip kurdu. İyi oyunculara sahipler. 3 puanı alacak güç ve kaliteleri mevcut. Rahat kazanacaklarını düşünüyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kestanelik Spor iki maçında da aynı haber rakipler rahat kazanacak. İzlemeden takip etmeden yorum yapıyorsunuz

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...