Cuma, Eylül 18, 2015

SÜPER AMATÖR 7.GRUP TAHMİNLERİ


Selimpaşaspor – Güneşlispor 
Selimpaşa kaliteli bir kadro kurdu ve ligin tepesindeler. güneşli ise kazanıp haftayı bay geçirdi. Evinde Selimpaşaspora direnmeleri puan almaları çok zor.

Zeytinburnu – Dudullu 
Zeytinburnu takımı kaliteli bir ekip geçen haftaki kayıplarını birazcık iş kazası birazcıkta kendine aşırı güven olarak yorumluyorum. İyi bir ekibe karşı oynayacaklar. Hafife almayıp kazanırlar.

Esentepe Adıyaman – Günyamaç  
Günyamaç grubun tek gol atamayan ekibi. Esentepe Adıyaman ise nispeten daha tecrübeli bir takım. 3 puanı ev sahibi cebine koyar.

A. Parseller – Kestanelik 
Kestanelik takımı grubun iyi takımlarından Çekmeköyspora boyun eğdikten sonra flaş Zeytinburnu galibiyeti ile ayağa kalktı. A.Parseller ise bana göre grubun iyi takımlarından. İleriye topu taşıdıklarında golü yapmakta çok zorlanacak bir ekip hüviyetinde değiller. Mücadelenin tansiyonu bana göre yüksek geçecektir. Takımların puanları paylaşması muhtemel.

İstinyespor – Okspor 
İstinye evinde daha başarılı sonuçlar alabilen bir ekip. Okspor ise her ne kadar kötü ekip olmasa da eski gücünden uzak. İstinye takımı eğer ligde kalıcı olmak istiyorsa bu tür maçları kazanmalı. Kazanacaklardır.

Çekmeköyspor – Kartal Bulvarspor 
Çekmeköy bildiğimiz gibi iyi ekip sınıfındalar. Kartal Bulvar ise her ne kadar iyi takım olsalard a bunu skora yansıtamadılar. Ev sahibi ekip mücadelede 3 puanı hanesine yazdırır.


Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.