Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 11, 2015

SÜPER AMATÖR 8.GRUP TAHMİNLERİ


Beylikdüzüspor – Yeniköyspor  
İki takımda haftayı galibiyetle kapatırken Beylikdüzüspor Ömerli Köyü'ne gol şansı dahi tanımadı. Yeniköyspor ise çok koşan basan Zara Ekinli engelini geçti. Beraberlik kokan bir maç olsa da Yeniköy takımı galibiyete yakın taraf.

Yeşilköyspor – Topkapıspor  
Tartışmasız favori elbette Yeşilköy. Topkapı takımı sezona düşük bir bütçe ile giren takımlardan. geçen seneki görüntülerinden uzaklar kaliteli ayaklarını kaybettiler. Yeşilköy bu maçta Sinan Çalık ve Murat Dilek ikilisini aynı anda kullanırsa arkadan Birkan'ın vereeği destekle Topkapıspora oldukça zor anlar yaşatır.

Selvispor – Ömerli Köyü 
Selvispor'un tek avantajı kendi sahasında oynaması. beraberlik koparmak isteyecek Ömerli Köyü rakibine direnebilirse puanla evine döner. Aksi taktirde Selvi geçen haftayı taraftarlarına unutturur.

Zara Ekinlispor – Feriköyspor
Günün zor geçecek maçlarından olacak müsabakada, Zara Ekinli kendi sahasında nasıl oynayacağını bilmesi büyük avantaj. Feriköy ise eksik Kağıthane karşısında zorlanmadan kazandı. Ancak bu hafta hem deplasman hemde daha diri bir takıma karşı oynayacaklar. Ekiplerin puanları paylaşması muhtemel.

Kağıthanespor– Yenibosnaspor 
Yenibosna takımı oldukça kan kaybetti. geçtiğimiz hafta hem galibiyeti kaçırdılar hem de beraberliği kurtardılar desek yalan olmaz. Kağıthanespor evinde çıkacağı maçta Nezih ile Samet'i durdurabilirse puanı cebine koyar. Aksi taktirde yine mağlubiyet kaçınılmaz olacaktır.

İzzettinspor – Galata 
Banko olarak görünün bir diğer müsabakada evinde fırtına gibi esen Galata, Topkapıspordan puan koparan İzzettinspora konuk oluyor. Yol derdinden başka bir sorun teşkil etmeyecek müsabakada, tecrübeli ekip Galata 3 puanı cebine koyacaktır.

2 yorum:

  1. Tahminim beylikduzu-yenikoy 2 yesilkoy-topkapi 1 selvi-omerli 1 zara -ferikoy 0 kagithane-yeni ona 2 İzzettin -Galata 2

    YanıtlaSil
  2. İzzettin sizi yanıltır

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.