Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

SÜPER AMATÖR 8.GRUP TAHMİNLERİ


Ömerli Köyü – İzzettinspor
Beraberlik kokan bir maç aslında. İki ekipte haftayı puan alarak geçirdi. İbre sanki biraz İzzettinden yana gibi olsa da puanları paylaşacaklarına inanıyorum. 

Galata – Topkapıspor 
Topkapı takımında işler iyi gitmiyor. İşleri oldukça zor. Galata ise geçen hafta puan bıraktı. Topkapı karşısında hata yapmazlar

Yeniköyspor – Selvispor 
Selvi takımı neredeyse tüm oyuncularını ile yollarını ayırdı. Takımlarda onları kapıştı. Geçen seneki gibi değiller. Tecrübeli Yeniköyspora direnemezler.

Yenibosna – Zara Ekinli 
Zevkli geçeceğine inandığım mücadelede Yenibosna çim saha avantajını, seyirci avantajını kullanacaktır. Zara Ekinli de de kaliteli ayaklar var. izlenilmesi gereken bir maç olacak. Gollü ve puanların paylaşıldığı bir maç bekliyorum.

Kağıthane– Yeşilköy 
Kağıthane takımı oyunu kilitlemek zorunda. Yeşilköy takımı tek forvet oynadığı zaman pozisyon üretmekte zorlanıyor. Tecrübeli ve usta golcü Murat yalnız kalıyor. Çift forvet oynarlarsa rakibin üstüne kabus gibi çökerler. Kağıthane 1 puanı kurtarmak için çok savaşmak zorunda. O ihtimal dahi zor.

Feriköy – Beylikdüzü 
Feriköy, Kağıthane'yi 5 golle geçerken, rakipte önemli eksikler vardı. Bu hafta oynasalar aynı skorun olacağını düşünmüyorum. Beraberliğin ağır bastığı müsabakada Feriköy ev sahibi olmanın avantajını kullanmayı başarırsa 3 puana daha yakın olan taraf onlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.