Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Eylül 07, 2015

SÜPER AMATÖR'DE 1. HAFTANIN ARDINDAN


İstanbul Süper Amatör Lig, 5-6 Eylül 2015 Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla başladı.

8 grupta oynanan toplam 46 maçta 149 gol atılırken maç başına gol ortalaması 3.23 oldu. Bu sayı geçen yılın ilk haftasında 3.06 olmuştu. Bu sezon geçen sezona nazaran daha gollü başlamış oldu.

İlk hafta maçlarında 35 takım galip gelirken 11 maç berabere sonuçlandı. Bu maçlarda ev sahibi takımlar 26 galibiyet alırken deplasman takımları 9 galibiyet alabildi.Gruplardaki 2 maç hükmen galibiyetle sonuçlandı. Bağlarbaşı, Şile Yıldız, Galata, Feriköy, Batı Trakya, Erok ve Bakırköy takımları haftanın en farklı galibiyetlerini alan takımlar olarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldular.

1. GRUP :Bu grupta oynanan 5 maçta ev sahibi takımlar 2 galibiyet alırken 3 maç berabere bitti.1 maç hükmen galibiyetle sonuçlandı. Ev sahibi takımların attığı 8 gole deplasman takımları 3 golle cevap verebildi.Bu grubun favorilerinden olan Erok  Dolayoba’yı farklı geçerek ilk haftayı lider kapatan ekip oldu.

2. GRUP: Bu grupta oynanan 5 maçın 3 ünü ev sahibi takımlar kazanırken 2 maçı deplasman takımları kazandı.Bu grupta bir maç hükmen galibiyetle sonuçlanmış oldu.Ev sahibi takımların 12 golüne deplasman takımları 11 golle cevap vermiş oldu.Grupta en farklı galibiyeti alan Şile Yıldız takımı ilk haftayı lider olarak kapattı.

3. GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta ev sahipleri tek galibiyet alırken deplasman takımları 3 galibiyet aldı. 2 maç berabere sonuçlandı. Ev sahibi takımların attığı 8 gole deplasman takımları 14 golle cevap verdi. Bağlarbaşı takımı haftanın en farklı galibiyetini alarak haftayı lider tamamladı.

4. GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta ev sahipleri 5 galibiyet alırken deplasman takımları 1 galibiyet alabildi. Ev sahiplerinin 12 golüne deplasman takımları 6 golle yanıt verebildi. Bu grupta ilk haftayı Alibeyköy ve Poligon Fethiye takımları lider tamamladı.

5. GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta ev sahipleri 3 galibiyet alırken deplasman takımları 1 galibiyet aldı. 2 maç berabere bitti.Ev sahiplerinin 11 golüne deplasman takımları 7 golle cevap verebildi. Bu grupta Hasköy takımı ilk haftayı lider olarak tamamladı.

6. GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta ev sahipleri 5 galibiyet alırken deplasman takımları 1 galibiyet alabildi.Ev sahiplerinin attığı 11 gole karşılık deplasman takımları 4 gol atabildi.Haftanın en farklı galibiyetini alan Batı Trakya takımı ilk haftayı lider olarak tamamladı.

7.GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta ev sahibi takımlar 4 galibiyet alırken 2 maç berabere sonuçlandı.Ev sahiplerinin 10 golüne deplasman takımları 5 golle cevap verebildi.Grupta ilk haftanın lideri Güneşli takımı oldu.

8. GRUP: Bu grupta oynanan 6 maçta  ev sahibi takımlar 3 galibiyet alırken deplasman takımları 1 galibiyet aldı.2 maç berabere  sonuçlandı.Ev sahiplerinin 18 golüne deplasman takımları 9 golle cevap verebildi.Bu grupta haftayı Galata ve Feriköy takımları lider olarak tamamladı.

İlk hafta genel olarak tek farklı galibiyetlerle sonuçlanan bir hafta oldu.2.haftanın ardından yazımızla yeniden görüşmek ümidiyle hoşçakalın.          
YAZI: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.