Çarşamba, Eylül 02, 2015

TATİL BİTERKEN...


Avşa Adası'nda tatil biterken genç sporcuların da spor yaptıkları kulüplerine dönmeye başladıkları bu günlerde basketbol oynayan iki genç sporcu ile kısa bir söyleşi yaptım.

Genç sporcuların her ikisi de 15 yaşındalar. Biri Çerkezköy'de yaşamakta diğeri Büyükçekmece. ATAKAN BAL ile EGEMEN DANIŞ'tan önce Atakan'ı dinleyelim:

"Ben Çerkezköy Dinamikspor'un basketbol takımında oynamaktayım. Beş yıldır basketbolla ilgileniyorum. Çalıştığımız salon Dinamikspor'un salonu. Salonumuz gayet güzel, çok temiz ve bizim sağlıklı spor yapmamız için hazırlanmakta. Sağlıklı spor yapmaktayız. Benim idealim iyi bir basketbolcu olarak profesyonelliğe yükselmektir."

Egemen Danış, "Ben Büyükçekmece Beşyıldızspor kulübünde yedi yıldır oynamaktayım. Çalışmalarımızı Büyükçekmece Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu'nda yapmaktayız. Salonumuz büyük ve çok güzel. Büyükçekmece TÜYAP Basketbol Takımı Basketbol Birinci Ligi'ne yükseldiği için salonumuz yenilendi. Bizlerin de hedefimiz büyüdü ideallerimiz birinci ligde oynamak" dedi.

"Peki tatil?" diye sordum, "Bizim tatilimiz kısa sürmekte" diye cevap verdiler. Çok çalışıp başaracaklarına inanıyorum. Tesis kusursuz olunca sporcuların da idealleri de sonsuza yükseliyor başarılar gençler.

YAZI: ORHAN BUDAK

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.