Salı, Eylül 01, 2015

TUNASPOR'DAN FARKLI TARİFE


Lig öncesi hazırlıklarına İstanbul’da devam eden Tunaspor, hazırlık maçında Süper Amatör Lig takımlarımdan Altınovaspor ile karşı karşıya geldi. Bakırköy Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Bayrampaşa ekibini rakibini 8-0 mağlup etti. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Tuna Spor dayanışmacı futbolu ile dikkat çekti. Maçın ilk bölümünde girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Tuna, Maçın 25. dakikasında rakip savunma oyuncusunun kendi kalesine kafayla attığı golle açılışı yaptı. Ardından sahneye çıkan Semih, düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Cihan sert vuruşuyla ilk yarının kapanışını yaptı ve skoru 3-0’a getirdi.

Goller Peş Peşe, Emre'den Hat-Trick!
İkinci yarıda oyuna giren Y. Emre Türko'nun peş peşe golleriyle fark iyice açıldı. 4, 5 ve 6. golleri atarak hat-trick yapan hücum oyuncusu bitiriciliği ile göz doldurdu. Güzel futbolunu bir golle taçlandıran Eren'den sonra Johnson da şık golüyle kapanışı yaptı ve skoru 8-0’a getirdi.


Yalın: Yüzde 100 değiliz
Maçı ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ata Haluk Yalın, rakibin genç ve yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu, skora yansımasa da iyi mücadele ettiklerini belirttikten sonra "Takımımız henüz kapasitesinin yüzde yüzünü sahaya koymuş değil. Önümüzdeki süreçte taktik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Eksik olan iki oyuncumuzun aramıza dönmesinden sonra taktik ve disiplin olarak da istenilen seviyeye ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Tunaspor Basın Yayın

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...