Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 15, 2015

TURANSPOR'A İKİ KIRGIZ FUTBOLCU


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Turanspor, Kırgız futbolcular Ildar Amirov ve Ruslan Amirov'u renklerine bağladı.

İki futbolcuyu Ankara'ya getiren menajer Bertrand Ndong, iki futbolcunun da Kırgızistan Milli Takımı'nda oynadığını belirterek "28 yaşındaki forvet Ildar Amirov son olarak 8 Eylül'de Almati'de Kazakistan'a karşı forma giydi. Kırgız Milli Takımı'nda 30 maçı var. 24 yaşındaki Ruslan Amirov'un da milli formayla 20 maçı var" dedi.

Ndong, daha önce Akşehirspor'da oynayan, Nijerya U17 Milli Takımı'nda da forma giyen forvet Henry Chindo ile Turhalspor'da forma giyen Malili forvet Harouna Kanote'nin de menajerliğini yaptığını ve bu iki ismin kulüplerle görüştüğünü ifade etti. Tecrübeli menajer 24 yaşındaki Patrick Kamgaing'i de Çanakkalespor için getirdiklerini söyledi.

Bertrand Ndong Türk kulüplerine milli takım kariyerli futbolcular sunduklarını belirtti. Kamerunlu menajer getirdiği diğer oyuncuları şöyle sıraladı:
Ekanga Amia - 28 yaşında, Ekvator Ginesi. Tout Puisant Mazembe Kulübü'yle Dünya Kulüpler Kupası'nda oynadu
Ashu Tambe - 30 yaşında, orta saha, Kamerun 1. Ligi'nde by sezon 8 gol, 6 asisti var.

Ndong, kulüplere çağrı yaparak "Her transfer döneminde 70'e yakın futbolcuyu Türkiye'de kulüplerle buluşturuyoruz. Dünyanın her köşesinden bağlantımız var. Kulüplerimize en kaliteli hizmeti getiriyoruz. İlgilenen tüm kulüplerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.