Cuma, Eylül 11, 2015

ULAŞ: İLK HAFTAYI TELAFİ EDECEĞİZ.


İstanbul Süper Amatör ekiplerinden Yeşilova Esnasfpor Bağlarbaşı takımına ligin ilk hafta yenilgisiyle kötü bir başlangıç yaparak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.
Yeşilova Esnaf spor ligin ilk karşılaşmasında Üsküdar ilçesinin takımlarından Bağlarbaşına kendi sahasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bu sezonla birlikte üç sezondur lige kötü başlayan yeşil Beyazlı ekip ilk hafta kâbusunu bu yıl da atlatamayarak Bağlarbaşı takımına yenildi.
'Camiadan özür dileriz'
Yeşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Bağlarbaşıspor maçından alınan yenilgi nedeniyle üzgün olduğunu belirterek hiç beklemedikleri bir skorla karşı karşıya aldıklar belirtirken camiadan özür diledi.
 Maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, "İlk 45 dakika iyi bir oyun sergiledik ve futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. İlk yarı rakip takımı kendi sahalarından çıkarmadık ve iyi pas organizasyonları gerçekleştirdik. Birçok pozisyona girdik.  İlk yarıdaki güzel oyunun devam edeceğini düşünerek ikinci devreye başladık ama 50. dakikada çok basit bir bireysel hatadan gol yeyince biraz demoralize olduk. Arka arkaya gelen goller gelince oyundan koptuk. İkinci yarı yine bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar da oldu ama nihayetinde gücümüz gol atmaya yetmedi. Çok üzgünüm. Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Bireysel hatları en asgariye indirdiğimiz zaman daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Öz Alibeyköy maçında maçında telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...