Salı, Eylül 01, 2015

YENİ BİR SEZON DAHA BAŞLIYOR



Evet değerli amatör camiamızın değerli insanları yeni bir sezon daha başlıyor. 

Bu yeni sezona bir çok değişikliklerle giriyoruz demek isterdim ancak değişen çok şey yok. Yaşı büyük olan futbolcu arkadaşlarımızın kontenjan sorunu tam çözülmemiş olsa da 1 sene gibi bir avantaj sağlayan bir karar çıktı. Bu da bir çok futbolcu arkadaşımızı azda olsa rahatlattı.

TASKK ve İASKF başkanı olan sayın Ali Düşmez yeniden TFF Yönetim Kurulu'na seçildi ve amatör işlerden sorumlu oldu. Şimdi hem İstanbul'umuzun hem de tüm Türkiye'mizin sorunlarını daha yakından takip ederek eksiklerimizi giderecektir. Hele İASKF yönetimine baktığımızda ilimizin çok kıymetli kulüp başkanlarını orada görebiliyoruz. Yönetimde bulunan başkanlarımızın kıymeti bilinmeli.

İstanbul ilimizin temsilcisi bir şekilde değişti. Ama kendi gitti ama gönderildi. Burası bizi aşar. Ancak şunu söylemeliyim ki sayın Yemen Ekşioğlu ilimizin amatör futbolu için çok şeyler yapmıştır. Seversiniz sevmezsiniz ancak yaptığı işler için saygı duyulması gereken bir kişi olduğuna inanıyorum. Yeni gelen ve bizler için çok çok değerli olan sayın Ali M. Tanrıyaşükür bizler için çok şeyler yapacaktır. Her amatör oluşumda mutlaka bulunmuştur ve bulunduğu yerlerde el üstünde tutulmuştur. Mesela nerede bir kongre görsem divan başkanı seçiliyor ve kongreyi yönetiyor. Nerede bir futbol ihtiyaç sohbeti görsem söylemleri ile dertli olan kişileri yumuşatıyor. İnşallah İstanbul ilimiz için hayırlısı olur. 

TÜFAD İstanbul şube başkanlığını ikinci kez sayın Rıza Çavuşoğlu kazandı. Onun da ilimizin antrenörleri için yaptığı ve yapacağı çok şeyler var. Bizler de ona yardımcı olacağız elbette. Gerekli projelerini destekleyeceğiz. 

Buraya kadar olan hep üst yönetim konuları idi. Şimdi bizler yani bu işin mutfağında olan kulüplerimize de çok iş düşüyor. Hedeflerimiz hep yetiştirme adına olmalı. Yoksa A takım bazında düşünürsek hep gelip geçici konulara takılmış oluruz. Şampiyon olan takımlarımız bir sezon sonra çok iyi olamayabiliyor. Küme düşen takımlar bir sezon sonra tekrar bir üst lige çıkabiliyor. Yani bu çıkıp düşmeler gelip geçici şeyler. Ama yetiştireceğimiz çocuklarımız bizlere çok uzun seneler gurur, onur verir, ayrıca maddi kazanç da getirebilirler, eğer maddiyat düşünülüyor ise. Bir çok sahamızda yenilemeler yapılıyor, dahada yapılacağını biliyoruz. İnşallah yapılan çalışmalar ile başarı düzeyi de artar.

2015-2016 sezonu tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız sezonlar dilerim. Sporun birleştirici olduğunu unutmamak dileği ile.

YAZI: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...