Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 08, 2015

YENİBOSNA İLE YEŞİLKÖY YENİŞEMEDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup ilk hafta mücadelesinde Bahçelievler İl Özel İdare Stadında, Yenibosna, Yeşilköysporu ağırladı.

Müsabakanın ilk tehlikeli atağı Yenibosnadan geldi. 3. dakikada geliştirdiği atakta ceza yayı civarında serbest vuruş kazandı. Tolunay’ın kullandığı serbest vuruş auta gitti. 6. Dakikada ise Yeşilköy’den Semih ceza alanı içinde kaleci Fatih ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin üzerinden aşırtarak vurduğu top Fatih'te kaldı. Havanın çok sıcak olmasından dolayı 24. Dakikada su molası verildi. 28. Dakikada Yenibosna atağında araya atılan topa Yeşilköy kalecisi Mert tehlikeyi sezerek çıkıp topu uzaklaştırdı. 31. dakikada Yeşilköy’ ün golü geldi. Sağdan yapılan ortaya Burak kafa ile vurarak topu ağlara gönderi (0-1). İlk yarı Yeşilköy’ün 1-0 üstünlüğü ile bitti. 

İkinci yarıya Yenibosna hızlı girdi. Nezih uzaktan vurduğu mükemmel şut ile topu doksana göndererek takımının beraberlik golünü attı.(1-1). 52. Dakikada Yeşilköy’den Murat Sercan’dan kaptığı top ile Tolgahan’ı çalımladı daha sonrada ceza alanı içinde kaleci Fatih'ide çalımlayarak boş kaleye topu göndererek takımını ikinci sefer deplasmanda öne geçirdi.(1-2). 

Gergin Dakikalar 
Müsabakanın 74. Dakikasında orta alanda bir faul sonrası futbolcular arasında itiş kalkış oldu. Ortalık sakinleştikten sonra Müsabakanın Hakemin Sezer Yalçın Yenibosna'dan Tolunayı ve Yeşilköyden Burak’ ı kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. Burak her ne kadar olaylarla ilgisi olmadığını söylesede hakemin kararı değişmedi.

79. dakikada Yenibosnadan Nezih topla ceza alanına girdi. İçeri kestiği topa oyuna sonrada giren Ozan çok klas bir golcü vuruşu ile topu filelere gönderdi ve takımının beraberlik golünü attı(2-2)

Penaltı kaçtı 
82. dakikada Yeşilköy den Bülent ceza alanında kaleci Mert tarafından düşürüldü. Hakem Sezer Yalçın penaltı noktasını gösterdi. Yenibosnalı oyuncular bu pozisyonda hakeme kırmızı kart verilmesi konusunda itiraz ettiler. Ama sonuç değişmedi. Penaltıyı kullanan Samet topu yan direğe vurarak penaltıyı kaçırdı. Bu zevkli müsabaka 2-2 berabere bitti. 

STAD: Bahçeli Evler İl Özel İdare 

HAKEMLER: Sezer Yalçın, Ali Uğurtan Demirtaş, Gökhan Davul

YENİBOSNA: Fatih, Cemal, Eryaman, Gökhan, Tolgahan, Alper, Bülent, Tolunay, Ersin, Samet, Nezih
YEDEKLER: Ferhat, Sercan, Ozan, Semih, Turhan, Abdulkadir, Bünyamin 

YEŞİLKÖY: Mert, Batuhan, Gökhan, Ferhad, Güven, Semih, Birkan, Burak, Volkan, Sonat, Murat Dilek
YEDEKLER: Hali İbrahim, Sinan, Dağıstan, Sinan, Enes, Mesut, Hüseyin









HABER:YUNUS EMRE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.