Çarşamba, Eylül 23, 2015

YENİBOSNA'DAN GOL ŞOV


Süper Amatör 8.Grubun iddialı takımlarından Yenibosna, Bahçelievler İl Özel İdare Stadında, Zara Ekinlispor'u konuk etti. Karşılaşmayı ise Murat Madan, Mehmet Can Aydın, Selman Abdullah Akbulut Triosu yönetti

Karşılaşmaya oldukça atak başlayan Yenibosna takımı ilk dakikadan itibaren oyunu karşı kalede oynamaya başlarken, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Uzun toplar ile ileri uç oyuncularına topu aktarmayı başaramayan Zara ekinli takımı da pozisyon bulamayınca ilk 10 dakikalık bölüm golsüz geçildi.

10 dakikalık bölümden sonra ataklarını sıklaştıran Yenibosna 15.dakikada Ozan ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye yüklenmeye devam eden ev sahibi ekip, sağ taraftan yapılan ortaya Ersin'in kafa vuruşu ile topu ağlara göndermesi ile 28.dakikada 2 farklı üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmanın 45+1.dakikasında Yenibosna'lı oyuncu orta sahanın sağ taç çizgisi kenarında yerde kaldı. Maçın orta hakemi Murat Madan oyunu avantaj kuralını işleterek oyunu devam ettirdi. İleriye atılan uzun toptan sonra, tedavi alan Yenibosnasporlu oyuncu saha içine pasif alandan izinsiz giriş yaptı. Ceza sahasına gönderilen topta ise Ersin topla buluştu ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0. Bu pozisyondan sonra Maçın orta hakemi Murat Madan 1.Yardımcı Hakem Mehmet Can Aydın ile teyitleşerek, pasif alandan izinsiz oyuna dahil olan Yenibosnasporlu oyuncuya sarı kartını çıkardı. Bu esnada Zara Ekinli oyuncuları ve Teknik Ekibi uzun süre golün de iptal edilmesi için itiraz etseler de maçın orta hakemi Murat Madan oyuncunun pasif alandan giriş yaptığını, pozisyonu durdurmaya gerek olmadığını, golden sonra da gerektiği gibi sarı kartını verdiğini belirtti. Devre de bu golle sona erdi.

İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Yenibosna takımı bu sefer Alper'in çatala giden füzesi ile 4-0 lık skor üstünlüğünü yakaladı. Dakika 70 e geldiğinde ise Bülent'in klas golü ile Yenibosna seyricisi önünde 5-0 öne geçti. Mücadelenin 81.dakikasında ise günün başarılı isimlerinden Nezih son sözü söyledi ve takımını 6-0 öne geçirdi. 

Yenibosna bu galibiyetle ilk 3 puanını alarak 6.sıraya yükselirken, Geçen sezonun flaş ekibi 3 puanda kalarak 8.sırada kendisine yer buldu. Yenibosna Stadının Çim olması nedeniyle Zara Ekinli takımının sahaya alışık olmaması nedeniyle pas trafiğinde oldukça düşüş yaşanırken, Yenibosna'ya gelecek rakiplerin de aynı zorluğu yaşaması muhtemel görünüyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK









2 yorum:

Unknown dedi ki...

Maşallah

Unknown dedi ki...

Maşallah

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...