Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

YENİKÖY KAÇTI BEYLİKDÜZÜ YAKALADI

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta geçtiğimiz hafta üçer puanla kapayan iki takımın mücadelesinden galip çıkmadı. Beylikdüzü Stadı'nda oynanan maçta Beylikdüzüspor Yeniköyspor'la 1-1 berabere kaldı.

Maça iki takımda dengeli başladı. Ev sahibi avantajı ile oyuna biraz daha hakim görünen Beylikdüzüspor, iki tane net gol pozisyonundan yararlanamadı. 13. dakikada sağ taraftan kullanılan kornet atışına iyi yükselen ve rüzgarın da yardımı ile topa dokunan Yeniköysporlu Samet, deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Beylikdüzüspor atakları sıklaştı fakat son vuruşlarda ileri uç elemanları acemice yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kale yerine auta attı. Beylikdüzüspor adına beklenen gol 44. dakikada Emre’den geldi. Bu kez sol taraftan ceza alanına girer girmez ortasını yapan ve Emre’yi ceza alanı içinde topla buluşturan Beylikdüzüsporlu oyuncu, Emre’ye 'al da at' dercesine güzel bir pas çıkardı, Emre’de gelişine vurarak topu Yeniköyspor ağlarına beraberlik sayısı olarak bıraktı 1-1. 

Boş kaleye atamadı
Bu golün hazırlayıcısı Umut, sahanın en iyileri arısında yerini almasına rağmen gol vuruşlarında asisti kadar etkili olamadı. İkinci 45 dakikada iki takımda yüzde yüzlük gol pozisyonları bulmasına rağmen bunları skora yansıtmakta başarılı olamadı. Özellikle maçın uzatma bölümlerinde boş kaleye topu gönderemeyen Yeniköysporlu oyuncu, müsabaka sonunda büyük üzüntü yaşadı. Sahadan puanları paylaşarak ayrılan Beylikdüzüspor ile Yeniköyspor takımları, beraberlikle ligin ikinci haftasında tanışmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.