Pazar, Eylül 13, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR U 17 TAKIMI LİGE ÜÇ PUANLA BAŞLADI.

                                 
İstanbul Amatör lig U 17 Ligi ilk haftasında Küçükçekmece temsilcisi Yeşilova Esnafspor takımı ligin ilk haftasında sahasında ağırladığı Reşitpaşaspor Doğukan ve Mert canın attığı gollerle 2-0 yenerek ilk haftaya üç puanla başladı.
                               
                                          Şehitlerimiz Anısına Saygı Duruşu.
Küçükçekmece Yeşlova Kemal Aktaş sahasında Ligin ilk haftasında Yeşiolva Esnafspor ile Reşitpaşaspor takımları karşı karşıya geldiler her iki takımda sahaya üç puan parolası ile çıktılar.
                              
Müsabakanın ilk yarısında ev sahibi Yeşilova Esnafspor serbet vuruş kazandı topun başına geçen Doğukan topa çok sert vurdu ve top aynı hızla Reşitpaşa ağalarıyla buluştu yeşil beyazlı takım atılan bu golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
                           
İkinci yarıda üstün oynayan ev sahibi takım Yeşilova Esnafspor takımında Berk can aldığı pasla önündeki iki oyuncuyu geçti şık vuruşu top ikinci kez Reşitpaşa ağları ile buluştu ve bu golle ev sahibi Yeşilova Esnafspor skoru 2-0 yaptı.
                           
Yeşilova Esnafspor ligin ilk haftasında kendi sahasında Doğukan ve Mert canın attığı gollerle Reşitpaşasporu 2-0 yenerek lige üç puanla başlamanın sevincini yaşadı.
                           
                           
                            

HABER:Yılmaz AKTEPE











Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...