Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Eylül 09, 2015

YÜCESPOR DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ


Süper Amatör 3.Grup ekiplerinden Bostancı ile Yücespor Kartal Yunus Sahasında sezonun ilk maçında karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmanın ilk bölümü karşılıklı ataklarla geçerken, iki ekipte birer net pozisyondan yararlanamadı.

20.dakikadan sonra ise Bostancı takımı oyuna ağırlığını koydu. 4 net gol pozisyonuna giren ev sahibi, kalesinde devleşen Ümit Aydın'ı bir türlü geçemedi. 38. dakikada ise ataklar sonuç verdi. Bostancı golü buldu ve devre Bostancının 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ayağının Tozuyla Golü Attı
İkinci yarıya ise Yücespor iyi başlayan ekipti. 55.dakikada oyuna giren golcü oyuncu Zafer, kornerden gelen topa kafayı vurdu ve tabiri caizse ayağının tozuyla golünü attı ve takımı adına beraberliği sağladı.

Attığı golden sonra oyununun üstüne koyan konuk ekip ardı ardına pozisyonlar yakaladı ancak golü bulamadı. 90.dakikada kontra atakla çıkan Bostancı golü buldu ve 2-1 öne geçti.

Herkes mücadele bu skorla sona erecek diye beklerken ceza sahası içinde Talat Bekaroğlu'na yapılan müdahalede maçın orta hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun Başına gelen Mehmet topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımına hem beraberlik ve 1 puan gelen golü kaydetti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.