Çarşamba, Eylül 16, 2015

YÜCESPOR'A NİJERYALI FORVET


Süper Amatör Lig Ekiplerinden Yücespor forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir araştırma içersindeydi. Nijeryalı Musa Tijjani ile uzun süren görüşmeler ardından anlaşma sağlandı ve oyuncu takımı ile zorlu Ataşehir Çamoluk maçı öncesi ilk antrenmana çıktı.

1994 Nijerya doğumlu olan Musa Tijjani kendi ülkesinde bir çok takımda forma giydi. Genç oyuncu sonrasında eğitim hayatını devam ettirmek için İstanbul'un yolunu tuttu ve İstanbul Kültür Üniversitesi'nde öğrencilik hayatına adım attı. Musa Tijjani hem futbol hemde plaj futbolunda okul takımı formasını terletirken bu yaz Antalya'da düzenlenen okullar arası müsabakalarda göze batan isimlerden oldu. 

Yücespor Genel Kaptanı Ender Doğru sitemize yaptığı açıklamada, "Musa genç ve dinamik bir oyuncu kendisini Temmuz ayında gerçekleşen Üniversiteler Arası Futbol turnuvasında tanıdım ve dikkatimi çekti. Gerçekten yetenekli bir oyuncu takımımızda çok genç bir takım, Musa'nın da takımımıza büyük katkısı olacağına inanıyorum. Kendisiyle prensipte anlaştık, küçük pürüzler var onları da çözüp hafta sonuna kadar lisansını çıkartmak istiyoruz. Önümüzde Ataşehir Çamoluk maçı var, ligin iyi takımlarından diyebileceğimiz Altıntepsi karşısında 3-0 gibi bir skorla galip geldiler. Rakibimizin kalitesi, bu ligdeki tecrübesi, Teknik Ekibinin başarısı tartışılamaz. Ancak bizde gücümüz oranında mücadele edip puan veya puanlar almaya çalışacağız, mücadele bitiminde de skor ne olursa olsun rakibimizin elini sıkıp aynı şekilde ikinci maçta bizde onları misafir edeceğiz. Amacımız her maçta 3 puan almak elbette ama 3 puan alamayıp bir oyuncumuzu profesyonel liglere yolladığımızda yüzlerce puandan daha çok sevinç duyan bir ekibiz. Zorlu, zevkli heyecanı yüksek bir mücadele olacağını düşünüyorum" dedi.

Öte yandan Yücespor'da Nurtepe galibiyetinden dolayı yüzler gülüyor. Hafta sonu Ataşehir Çamoluk ile karşılaşacak olan mavi beyazlı ekip Grupta 2 maçını da kazanan 3 ekipten biri olan  Ataşehir Çamoluk maçı için ara vermeden antrenmanlara devam ediyor. 

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.