Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 06, 2015

ZEYTİNBURNU FIRSAT TEPTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta ilk hafta maçında Zeytinburnuspor, sahasında konuk ettiği Mecidiyeköyspor karşısında iki farklı üstünlüğü koruyamadı ve bir puana razı oldu: 2-2

Karşılaşmaya ilgi yüksekti. Zeytinburnu taraftarları bu önemli karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Mücadeleye hızlı etkili başlayan ekip Zeytinburnuspor oldu. 10.dakikada Mecidiyeköy defansının hatasını iyi değerlendiren Evgin skoru 1-0'a getirdi. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Mecidiyeköyspor kaleye etkili şutlar ile beraberlik golü aradı ancak muvaffak olamadı. 44'te Zeytinburnuspor penaltı kazanırken Erdi topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu belirledi:2-0,

Zeytinburnu 10 kişi kaldı
Bu arada maçın ilk yarısının son anlarında Abdurrahman ikinci sarıdan kırmızı kartını görerek takımı Zeytinburnuspor'u 10 kişi bıraktı.
Mücadelede ikinci yarısında tempolu futbol vardı. Dakikalar 59'u gösterdiğinde Mecidiyeköyspor kazandığı frikik atışında Eray ile golü bulunca Şişli ekibi farkı bire indirdi.
Zeytinburnspor yediği golden sonra net fırsatlardan yararlanamazken 77.dakikada evsahibi savunmanın hatasını iyi değerlendiren Eray ile Mecidiyeköyspor skoru 2-2 yaptı. Bu maçın da skoru oldu.





HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU
Karşılaşmanın saha komiseri olan Sayın Onur Erzincan'a ve Karşılaşmanın gözlemcisi olan Sayın Burhan Yalçın'a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

1 yorum:

  1. zeytinburunlu ferhat7.09.2015 08:06

    zeytinburnuspor 10 kişi kalmasa maçı kazanırdı. rakip takımda herhangi bir takım oyunu göremedim bireysel goller. zeytinburnusporumuz bu sene Allahın izyle bal liginde !

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.