Salı, Eylül 22, 2015

ZEYTİNBURNUSPOR'DAN BASIN AÇIKLAMASI


Geçtiğimiz hafta içerisinde, bu sezon başı transfer ettiğimiz ve sezon başından beri bizimle olan, sezonun ilk iki maçın da lisansını çıkartıp oynattığımız kaleci Serkan Karagöz'ün hafta ortasında Kulübe gelerek hiçbir şey anlatmadan sadece ben gidiyorum diyerek Feriköy Spor Kulübü ile anlaşmasını esefle kınıyoruz. 

Futbolcular istedikleri yere gitmekte serbest ve özgürler, ama her şeyin bir usulü ve ahlakı vardır. Köklü bir camia olan Feriköy'ün en azından oyuncumuzla ilgileniyorsa bunu bizimle paylaşmasını isterdik. Biz transferlerimizi bu şekilde yapıyoruz. Bazı kişilere Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözünü hatırlatmak isteriz. Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim.

Biz Zeytinburnu Spor Kulübü olarak ne geçmişte bu tarz davranışlar içerisinde bulunduk ne de bundan sonra böyle uygunsuz transfer olayların içerisinde bulunmayacağımızı kamuoyuna bildiririz. Oyuncuya da bizi istemeyeni bizde istemeyiz mantığı ile iznimizi verdik. Bu tür bir transferde Feriköy gibi köklü bir camianın bu şekilde davranmasının üzüntüsünü yaşamaktayız. Bundan sonra kalan maçlarda herkese başarılar dileriz.


Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.