Çarşamba, Ekim 14, 2015

89 TAKIMA HÜKMEN MAĞLUBİYET KAPIDA



İl Temsilciği sitesinde Teknik Sorumlu yada Antrenör sözleşmesi olmayan kulüpler açıklandı.
Buna göre belirtilen takımların hükmen mağlubiyetleri söz konusu oldu. Açıklama aşağıdadır.

2015-2016 Sezonu Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı “Amatör Takımlarda Zorunlu Teknik Kadrolar ve Vize – Referans Bedelleri” başlığı altında açıklandığı üzere Talimat gereği her kulübün en az bir teknik sorumlu ile anlaşmak zorunda olduğu belirtilmiştir.
Bu talimata uymayan kulüpler hakkında tespit edildikleri ve kulüplere yapılan bildirimden sonra iki haftalık süre içerisinde görevlendirme yapmazlar ise iki haftalık sürenin sonundaki ilk müsabakada hükmen mağlubiyet cezası ve akabinde ise yine görevlendirme yapılmadığı takdirde bir sonraki müsabakada hükmen mağlubiyet cezası ile birlikte ligden ihraç cezasının verileceği bildirilmiştir.
2015- 2016 sezonu ilimizde 5 Eylül2015 ve 12 Eylül 2015 tarihlerinde oynanan Süper Amatör Lig, U15 Ligi ve U17Ligi ile başlamış olmasına rağmen halen antrenör sözleşmesi yapmayankulüplerimiz mevcut olup kulüplerimizin bu kulüplerin isimleri aşağıda listelenmiştir.
Listede adı yazılı kulüplerimiziniki hafta içerisinde sözleşmelerini yapmaları, aksi takdirde talimat hükümlerinin uygulanacağını bildirir gereğini rica ederiz.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

İYİ GÜNLER HAMİDİYESPORUN BÖYLE BİR SORUNU OLMADIĞINI BELİRTİR.TEŞEKKÜR EDERİZ

Adsız dedi ki...

Bunun önüne geçmenin tek yolu var.Oda kulüplere yazı gönderip isteyen kulüplerin amatör futbol oynayan 1 kişiyi C Lisans için kursa yönlendirmesi gerektiğidir.Takımları çalıştıran kişiler kurs sırası bulamayan kişilerdir.
900 değil 9000 kişide alınsa takım çalıştıran kişiler olmadıkça bir fayda sağlamayacaktır.

Unknown dedi ki...

turkfutbolunun nehalde oldugu buradan bellı oluyor antrenorsuz kulup ogretmensız okula benzer antrenor almıyorsun ozaman futbolcuda alma kendınız calın zilleri takın kendiniz oynayın sonrada turk futbolu neden gelişmiyor diye timsah gozyasları ile aglayın turk futbolunu yoneten yetkılıler beş hafta olmuş lıgler baslamış kulupler antrenorsuz sonrafutbolcular tabıki kazma yetisir turk futbolunda aydınlık gunler dilegiyle

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.