Salı, Ekim 20, 2015

ADI YAMAN KENDİ YAMAN


Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta mücadele eden Kilis Belediye, Adıyaman 1954 deplasmanına çıktı.

Maçın ilk yarısında 23. Dakikada Hasan'ın pasında topla buluşan Bünyamin’in attığı golle Kilis Belediye'yi 1-0 öne geçirdi.

Sezon başından bu yana iyi oynamasına rağmen bir türlü istediği galibiyeti alamayan Adıyaman 1954 76.Dakikada hakan ile skora dengeyi getirdi ve skor 1-1 oldu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Adıyaman 1954 Ahmet ile bulduğu golle karşılaşmadan 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca konuk ekip yeni hocası ile sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı.

Zorlu deplasmandan galip gelmenin sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Talat Özden; “Maçın zor olacağını biliyorduk. Maça iyi başlamamıza rağmen aradığımız golü bulamadık. Ev sahibi ekibin attığı golle biraz oyun disiplininden kopsak de erken toparlandık. Özellikle ikinci yarıda daha iyi oynayan ve galibiyeti hak eden ekip bizdik ve nihayetinde beraberlik golüyle birlikte rahatladık ve kendimize güvenimiz geldi. Beraberlik sonrası rakip kaleye daha çok yüklenmeye başladık ve neticesinde ikinci golümüzü bulduk. Sevinçliyiz. Bunun devamı gelecektir.  Bu galibiyeti öncelikle kulüp başkanı Hüseyin Koç’a ve taraftarlara hediye ettiklerini söyledi.
HABER: ZEYNAL BOZ  - ERDEM AKTAŞ





Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.