Pazar, Ekim 04, 2015

ALTINASLAR'DA TEKNİK DİREKTÖR TAMAM


Yeni sezona iddialı girmek isteyen Altınaslar'da teknik direktörlük görevine Akın Taştan getirildi. Yıllarca ikinci ligde Ankara Şekerspor'da profesyonel futbol oynayan Taştan, teknik direktörlük kariyerinde Ankara Yapıspor ve Bursa Orhangazi'de şampiyonluk sevinci yaşadı.
Kulüp binasında başkan Hasan Erol ile bir araya gelen 52 yaşındaki teknik adam güzel bir sezon geçirmeyi amaçladıklarını; öncelikli hedeflerinin genç ve tecrübeli oyuncular arasında uyumu sağlamak olduğunu söyledi. "Oyuncularıma öğreteceğim çok şey var" diyen Akın Hoca, "maçlarımızı izlemeye gelenler büyük keyif alacak, 90 dakika savaşan bir Altınaslar olacak" diye konuştu.
Altınaslar Başkanı Hasan Erol da Akın Hoca ile yeni bir sayfa açtıklarını, özellikle genç oyuncuların çok şanslı olduğunu söyledi. Başkan Erol, Aralık ayındaki kongrede kulübün yeni yönetimi ile çok daha güçlü olacağını ifade etti.
Akın Taştan'ın yardımcılığını yıllarca takım kaptanı olan ve bu sezon futbolu bırakarak antrenör lisansı alan Celalettin Erol yapacak. Takım şubat ayında başlayacak 2. Amatör Lig için hazırlıklara Aralık ayında başlamayı planlıyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.