Perşembe, Ekim 08, 2015

ALTINOVA GALİBİYETE HASRET


Tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden Altınovaspor, Bakırköy Belediye Stadı'nda konuk ettiği Çayırbaşıspor'a 3-0 yenilerek altıncı maçından da yenik ayrıldı. Güngören temsilcisi böylece son sıraya demir atarken tehlike sinyalleri vermeye başladı.

Hafta içi olması dolayısıyla tribünlerde maça ilgi pek yoktu. Her iki ekip birbirlerine başarılar dileyerek müsabakaya başladılar. Karşılaşmaya Altınova çok iyi başladı, uzaktan şutlar ile golü aradı ancak başarılı olamadı. Buna karşın dakikalar 36'yı gösterdiğinde Çayırbaşıspor kullanılan korner atışında Kadir'in kafa golü ile skoru 1-0'a getirdi. Yediği golün şokunu atlatamayan Altınovaspor 38'de Kadir'in ikinci golüne de engel olamadı. İlk yarı konuk yeşil-beyazlı Sarıyer temsilcisinin iki farklı üstünlüğü ile sona erdi.

Günün kahramanı Kadir
Altınova ikinci yarıda oyundan kopmuş bir görüntü verirken Çayırbaşıspor tempolu bir futbolla rakibine üstünlük sağladı. 55'te günün kahramanı Kadir kendisinin ve takımın üçüncü golünü atarak skoru belirledi: 0-3

Altınovaspor gibi Süper Amatör'de ilk sezonunu yaşayan Çayırbaşıspor bu skorla üst üste ikinci galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü.

Karşılaşmanın saha komiseri olan Sayın Zafer Çatalkaya'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.





HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...