Pazartesi, Ekim 05, 2015

AMATÖR AŞKI BAŞKA OLUYOR


Bu sene amatör sahalarımızın olmazsa olmazları olan değerli Saha Komiserlerinden en eskileri malesef emeklilik ile tanıştılar. Yıllardır sahalarda öncelikle hakemlerimizin en baş yardımcıları olan , özellikle deplasman takımlarının yol göstericisi olan ve ev sahibi ekipler ile koordineli olarak çalışıp oynanacak maçların en iyi ve en güzel bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan komiserlerimizin tanınmış ve bilinen abileri artık saha kenarında olacaklar.

Saha kenarında diyorum , sebebi ise amatör camiadan kopmak öyle kolay değil. İşte bunun canlı örneği. Bu hafta hiç bir görevi olmasada sahaları dolaşan değerli Ali Can Ünal. Sahada maç oynanıyor o ise tesis camından maçı izliyor. Tabiki böyle kişilere futbolumuzun ihtiyacı var ve iyi şekilde kullanılması gereken bilgilerinden faydalanmamız gerekiyor.

Bizler bize bu güne kadar her türlü yardımı yapan bu değerli insanlara hem sahip çıkmalıyız hemde değer vermeliyiz. Haa birde şu var her camiada olduğu gibi karşımıza aksi durumda çıkabilir. Ama bunu tüm camiaya elbette yıkamayız.

Saha komiserleri sahaların olmazsa olmazlarıdır. Bunun aksini söyleyen bu işi bilmeyenlerdir.

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...