Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Ekim 19, 2015

BEŞYÜZEVLERSPOR GEMLİKSPORU 3-1 LE GEÇTİ


Taraftarların Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Tesislerinde büyük bir ilgi gösterdiği maçta Adem Mandıralının talebeleri ligin 2. Maçında oldukça istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyarak göz doldurdu. 

Güneşli ve güzel bir havada oynanan karşılaşmada ilk yarı karşılıklı ataklarla geçti. Beşyüzevlerspor 24. Dakikada Gemlikspordan Burakın kendi kalesine attığı 1-0 öne geçti. Devre bu sonuçla kapandı. 2. yarının 52. Dakikasında konuk ekip beraberliği sağladı 1-1 . İlerleyen dakikalarda yeniden oyunda dengeyi kurarak üstünlüğü ele geçiren Beşyüzevlerspor 65. dakikada Yahya ile 2. golüne kavuştu. 

Maçın son dakikalarında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 81. dakikada Murat Çakal galibiyeti perçinleyen isim oldu. 3-1

Bu galibiyetin ardından Beşyüzevlerspor ligde Çanakkalespor ardından 1 maç eksiği ile 6 Puanla 2. Sırada yer aldı. Yeşil Beyazlı ekip haftaya Çanakkalaspor ile 6 puanlık maça çıkacak. 

Beşyüzevlerspor kulübü başkanı Mustafa Koral bu sene güçlü bir kadro kurduklarını belirterek iç sahada Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor tesislerinde oynanacakları maçlara davet etti. 

Haber-Foto : Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.