Salı, Ekim 20, 2015

BEYKOZ BATI TRAKYA'YA TAKILDI


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup 8.hafta maçında Beykozspor, Paşabahçe Stadı'nda konuk ettiği ve ilk 20 dakikası hariç tamamını adeta tek kale oynadığı maçta Batı Trakyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve üst sıralara yükselme şansını değerlendiremedi.

3. dakikada Beykozspor atağında Kadir'in vuruşu yandan auta gitti.
20.dakikada Beykoz atağında altıpastan Ekimcan'ın vuruşu takım arkadaşı Oktay'a çarpıp kalecide kaldı.
24. dakikada Beykoz atağında Ekimcan'ın pasında  Oktay'ın altıpastan  vuruşu kaleciden döndü Ekimcan'ın vuruşunu kaleci kontrol etti. Bir dakika sonra Oğuzhan Öztürk  penaltı noktası üzerinden vurdu top auta gitti.
27.dakikada Beykoz atağında Kadir göğsüyle kontrol edip
sol ayağıyla vurdu top yandan auta gitti.
28. dakikada gelişen Beykoz atağında  Eymen'in pasında Onur Demir vurdu top yandan auta gitti. 
30. dakikada Oktay'ın ortasına Ekimcan'ın vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.
38.dakikada ev sahibi ekipten Kadir'in ortasında Ekimcan'ın vuruşu kalecide kaldı. 

Batı Trakya'nın tek şutu
39.dakikada Oktay'ın pasında Oğuzhan Öztürk'ün vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.
41.dakikada Beykoz atağında  Kadir ortaladı Ekimcan vurdu top kalecide kaldı.
42.dakikada Batı Trakya takımının maç boyunca attığı tek şut üstten auta gitti. 

Beykoz 10 kişi
48.dakikada Oktay'ın pasında Ekimcan'ın ceza sahası dışından vuruşunda top kalecide kaldı.
52.dakikada Onur Demir ortaladı Ekimcan kafayı vurdu top kalecide kaldı.
62.dakikada Beykoz'da rakibine sert bir müdahale yapan Oğuzhan Öztürk direk kırmızı kart gördü.

İki kez direğe takıldılar
72.dakikada Beykoz'un kullandığı serbest vuruşta kalecinin elinden seken top direkten döndü.
77. dakikada gelişen Beykoz atağında altıpasa çıkarılan topa kimse dokunamayınca mutlak gol kaçtı. 
84. dakikada gelişen Beykoz atağında sol çaprazdan vuruş yandan auta gitti. 
87. dakikada Beykoz'un kazandığı serbest vuruşta Nezih'in vuruşu üstten auta gitti.
90+5'te Beykoz 1908'da  kullanılan serbest vuruşta Onur Kerman'ın kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Savunma uzaklaştırdı.
90+7'de Beykoz'un ceza yayı üzerinden kazandığı serbest vuruşta Ekimcan'ın vuruşu üstten auta gitti. Karşılaşma golsüz sona erdi.


Maçın yorumu
Beykoz'da kötü diyebileceğimiz tek bir oyuncu bile yoktu.Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Gol haricinde yapabilecekleri her şeyi yaptılar.Tribünleri tıklım tıklım dolduran Beykoz taraftarları 90 dakika boyunca takımlarını inanılmaz destekledi. Beykoz ileri uç oyuncuları sayısız gol fırsatını değerlendiremedi.

Batı Trakyaspor'da 10 ve 11 numaralı oyuncu haricinde göze batan bir oyuncu yoktu. Kısaca 4-5 farklı bitecek maç golsüz sonuçlandı. Neredeyse maçın tamamı Batı Trakya sahasında oynandı. Yeşil-Siyahlılar'ın daha cesaretli oynamaları lazım.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

9 yorum:

Kerim dedi ki...

Şok oldum. Yerel futbol sitesi burası bir futbol sitesi nedir bu taraflı yapılan haber ? Ben ne beykozluyum ne batı traklayı geçmiş yıllarda futbol oynamış biriyim ama bu beykozsporun rakibine karşı yapılan haber nedir tek şutu yok 4-5 fark olurdu filan ? Gerçekten yakıştıramadım bir futbol izleyicisi olarak. Kesinlikle yazarlarınızı değiştirmelisiniZ

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili arkadaşım.Maçı izledin mi bilmiyorum.Bu haberi yapan benim.Taraflı demişsin ama gerçek bu.Batı Trakya takımı neredeyse hiç bir şey yapmadı.Yalan mı yazalım oynadı diye.Bizim ki uyarı aynı zamanda.Maçta 6-7 tane net pozisyon var.2 top direkten döndü.Biz tabi ki tarafsız olmalıyız.İyi olana iyi kötü olana da kötü demek te başka bir görevimiz.Yorumun için teşekkür ediyorum.Lütfen maçı izleyip yorum yapın.Sizi de yerel futbol ailesi kadrosuna bekleriz.Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Sevgili ümit yılmaz müsabaka hakemi nasıldı; başarılar diliyorum, iyi çalışmalar; saygılarımla (sertan bakan)

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili kardeşim yerel futbol olarak prensiplerimiz gereği hakem yorumlarına girmiyoruz.Yalnız şunu söyleyeyim genel bir yorum yapacak olursam Sertan Bakan defalarca Tff 2.lig maçı yönetmiş bir hakem.Bende bu hakem arkadaşımızın bir çok maçını izledim.Biraz kilo problemi var gördüğüm kadarıyla.Bence yorum herkese göre değişebilir.Federasyon gereğini yapmış tecrübeli hakem vermiş maça. Bu maç özelinde
maalesef yorum yapamayacağım.Teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

ben o hakemin hiç kötü maç yönettiğini görmedim ki :)

Adsız dedi ki...

Teşekkür ediyorum Melih bey; bu kadar zor şartlarda haber ve görev yapan yerel futbol ekibini kutluyorum; saygılarımla (sertan bakan)

Adsız dedi ki...

Sevgili Ümit Yılmaz keşke Batı Trakya da iyi savunma yaptı,savunmayı güçlendirmiş kalecisi çok iyiydi tek bir hata yapmadı diyede bir yazı yazsaydın da Batı Trakyayı bu kadar yermeseydin. Yerlere göklere sığdıramadığın takım bu ligde kaçıncı sırada acaba puan tablosuna baktın mı ?Ayrıca senin futbola bakış açınıda buradan bütün amatör camiası görmüş oldu. Sen mümkünse yorum yapma sadece resim çek..Madem sahada Batı Trakya yoktu,Beykoz tek kale oynadı niye gol atamadı ? Demek ki Batı Trakya takımı iyi savunma yaparak deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini göstermiş, bu açıdan da bakmak lazım.. Sevgili Ümit Yılmaz burada bir muhabir olarak böyle polemiklere giriyosun ne kadar yanlı olduğun burdan belli..Sen modafen beykoz maçını izledinmi ? O maçta modafenin hakkıydı ama 1-0 mağlup oldu. Buna neden yorum yapmadın ? Bu sitede kendini düşürme bu kadar ,yerel futbol büyük bir aile yaptığın yorum hiç yakışmadı..Batı Trakya takımı bu liglerin mütevazi ve gençlere verdiği önemle bilinir . Gayesi gençlerin spor yapması ve Türk futboluna yetenekli futbolcuları kazandırmaktır. Bu yaptığın yorumla çok ayıp ettiğini ve yanlı tutum sergilediğini belirtir Yerel Futbol ekibinin camiaları rencide edecek haberleri yapanları uyarmasını dilerim.

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili arkadaşım polemik demişsin ama polemik çıkaran ben değilim öncelikle.Ayrıca ismini yazıp yorum yapsaydın kanaatimce daha iyi olurdu.Benim Batı Trakya takımına hakaret ettiğim yada rencide ettiğim tek cümle varmı haberi iyi oku.Ben kötü savunma yaptılar demişmiyim.Eğer kötü niyetli olsam 10 ve 11 numaralı oyuncuları beğendiğimi yazmazdım.Benim hiçbir kulübe art niyetli olmadığımı benim köşe yazılarımı okursan anlarsın.Benim anlatmak istediğim şu.Batı Trakya takımı tabi ki saygın bir kulüp bu konu da hemfikiriz.Asla saygısızlık yapma gibi düşüncem olmadı olamaz da.Ben şahsen çok daha iyi bir takım bekliyordum.Batı Trakya kulübü yıllardır bu ligde iyi futbol oynayan bir kulüp.Keşke daha cesur oynasalardı.Bu oynadıkları oyun ligin devamında onlara beklemedikleri bir şok yaşatabilir.Beykoz 1908'e gelince maçı izleyen 400-500 kişi görmüştür 10 kişi bile kaldığında çok üstün oynadı Beykoz takımı bunda gocunacak ne var.Hatta 9 kişi bile kalsa hiç bir şey değişmezdi bu kadar iddialı konuşuyorum.Ben Beykoz takımı her zaman bu oyunu oynarsa bu gruptan rahatlıkla çıkacaktır diye düşünüyorum.Maç nasıl oynandıysa aynen yazdım. Zaten Türk futbolunun ileri gitmemesinin nedeni oynamaktan ziyade oynatmamak.Yenemezsen yenilme mantığı.Adamlar maç boyu kalelerinin önünden ayrılmamış ve siz halen bu kötü oyunu savunuyorsunuz.Bir de yerel futbol herkese açik bir sitedir sizin haber ve yorumlarınızdan da faydalanmak isteriz.Ayrıca da her kulübe aynı mesafedeyim.Taraf tutmak benim lügatım da yok.Yerel futbol Beykoz muhabiri olabilirim ama öncelikle iyi oynayan kulübü alkışlamayı tercih ederim. Eğer bu haberden dolayı Batı Trakya kulübü rencide olduysa şahsım adına kendilerinden özür dilerim. Saygılarımla.

necdet dedi ki...

Sayın adsız, yorumunuzda muhabir arkadaşa fazla yüklenmediniz mi, Batı Trakya belli ki maça tek puan için çıkmış. Savunmada kalarak, en çok da şansı yaver giderek bunu da başarmış. Bu tarz savunma futbolu anlayışıyla da hedefinin ligi orta sıralarda bitermek olduğunu ortaya koymuş. Muhabir arkadaşın yorumunda ben Batı Trakya takımını rencide edici bir yorum göremedim. Batı Trakya takımından 10 ve 11 numaralı formaları giyen futbolcuları beğendiğini, Yeşik-siyahlıların daha cesaretli oynamaları gerektiğini yazmış. 'sen yorum yapma', 'kendini düşürme' tarzı eleştirileri hakedecek bir yazı göremedim. Hele hele Modafen-beykoz maçını niye yazmadın demek kel alaka bir durum olmuş. Şüphesiz sizin belirttiğiniz gibi amatör kuluplerimizin pek çoğu gençlerin spor yapması gayesini güdüyor. Zaten adı üstünde amatör kulup. Biz burada 10 kardeşiz, 10'umuz da birbirimizi biliriz. Muhabir de olsa amatör camiada yıpratıcı olmayalım. Ne güzel maç izlenmiş, fotoğraflanmış, haber yapılmış. Bir de bu gözle bakın. Sağlıcaklakalın.

Serhat Karaman Aksarayspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Aksarayspor, son olarak Zeytinburnuspor forması giyen Serhat Karaman'ı renklerine bağladı.