Cuma, Ekim 09, 2015

BİR PORTE: GÜNAY KAYARLAR


O bir gönül adamı, beyefendi, centilmen ve de sportmen... Onunla söyleşi yapmaya gittiğimde 80 yaşında olmasına rağmen Çilekli Stadı'nda gecenin 23.00'ünde maç yaparken gördüm, şaşırmadım zira hiçbir kötü alışkanlığı olmayan bu abim kendisini adeta futbola adamış biridir.

Beni gördüğünde sevindi ve mutlu olduğunu söyledi. Şahsıyla 10 yılı aşkın bir süredir futbol oynama şerefine nail olduğumdan dolayı gözlerim doldu.

Günay Kayarlar sorularımıza içtenlikle yanıt verdi. 1935 Şişli-İstanbul doğumlu olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Profesyonel olarak Galatasaray, Beyoğluspor, Beykoz, Feriköyspor'da futbol oynadığını, 4 kez U18 Milli Takımı'nda görev aldığını antrenör olarak da Beyoğluspor, Galatasaray, İstanbulspor ve Galatasaray Futbol Okulu'nda görevler aldığını söyledi.

Son sözlerini sordum, yukundu... Belli ki tuhaf hissetti. Sonra kendisini toparladı ve "Spor sayesinde tanıştığımız kişilerle dost olup dost kalabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.
Ben de diyorum ki can feda böyle dostlara, ölmeyen sevgimize. Nice nice yıllara...

HABER-FOTOĞRAF: AHMET KARALİ

Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...