Cumartesi, Ekim 17, 2015

C. BARBAROS HAKEME RAĞMEN 5-3 GALİP.

C. BARBAROS HAKEME RAĞMEN 5-3 GALİP.
İstanbul U 15 Gençler ligi 6.Haftasında 17.Grupta Cennet Barbaros spor hakemin kötü yönetimine rağmen 9 kişi kaldığı maçta Beşyüzevlerspor’u 5-3 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü.
Küçükçekmece kemal Aktaş sahasında ligin 6.Haftasında Küçükçekmece temsilcisi Cennet Barbaros spor ile Gaziosmanpaşa temsilcisi Beşyüzevlerspor U 15 takımları karşı karşıya geldiler.
Ev sahibi Cennet Barbaros spor takımı ilk yarıda 13.Dakikada Batuhan 23.Dakikada Fatihin misafir takım Beşyüzevlerspor de ise 31.Dakikada Burak takımın golünü attı.
33.Dakikada ev sahibi takım Cennet Barbaros sporda Taha ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kalarak ev sahibin on kişi kalmasına neden oldu.
Sahada eksik oyuncu ile mücadele eden ev sahibi Cennet Barbaros spor ilk ayrıyı 2-1 önde kapadı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Cennet Barbaros spor takımı 42.Dakikada Kaan’ın attığı golle farkı ikiye çıkartarak skoru 3-1 yaptı.
43.Dakikada Seyit Cennet Barbaros sporun dördüncü gollünü attı skoru da 4-1 yaptı.
45.Dakikada Cennet Barbaros spora bu sefer Kemal direk kırmızı kart gördü ve Lacivert Mavili takım sahada 9 kişi kaldı.
48.Dakikada bu sefer Fatih kırmızı kart gördü ve ev sahibi takım sahada 8 kişi kaldı arka arkaya kırmızı kart gören Cennet Barbaros takımı hakemin vermiş olduğu bu karara uzun süre itiraz etse de sonuç değişmedi
Misafir takım da 49.Dakikada Emin takımının ikinci gollünü attı ve farkı bire indirdi skor 4-2 oldu.
67.Dakikada Cennet Barbaros sporda dördüncü gollün sahibi olan Seyit takımının beşinci kendisinin ikinci gollünü attı skor 5-2 oldu.
68.Dakikada Beşyüzvlersporda Eren takımın üçüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı skor 5-3 oldu.
Küçükçekmece temsilcisi Cennet Barbaros spor hakemin kötü yönetimine rağmen karşılaşmayı 5-3 kazanarak namağlup olarak liderliğini sürdürdü ve puanında 18 çıkardı.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...