Perşembe, Ekim 08, 2015

ÇELİKTEPESPOR ÇELİK GİBİ


Merkezefendi sahasında oynanan Süper Amatör Ligi 2.grup maçında Öz Trabzonlularspor ile Çeliktepespor karşı karşıya geldi. Maçı genç kadroya sahip konuk ekip 4-1 kazandı.


Dakika 5 ve durum 1-0
Çeliktepespor maça baskılı başladı. Erenin ara pasında defans arkasına atılan topta zamanlama hatası yapan kaleci Keremin yanından Yahya düzgün vuruşla 1-0 yaptı. 

Bu golün ardından baskısı devam eden Çeliktepespor Emrullah ve Eren ile orta sahada topa sahip olurken takım halinde Öz Trabzonlularspor bu dakikalarda organize olamadılar 

Dakika 17 ve durum 2-0
Dakika 17 de Çeliktepespor kaptanı Coşkun sağ taraftan mükemmel ortasına Batuhan uzun Öz Trabzonlularspor defansı arasından kafa ile indirip düzgün vuruşla skoru 2-0 yaptı. 
Bu golün ardından kısa süreli şok yaşayan Öz Trabzonlularspor maçta dengeyi sağlarken Yavuz ile kaçan mutlak gol vuruşunda çok önemli fırsatı değerlendiremediler. 

Batuhan ve 3-0
Çeliktepespor takımı hızlı hucumda Erenin pasında Batuhan' ın hızlı top sürüşü ve kaleciyide çalımlarla geçerek boş kaleye vuruşunda skoru 3-0 yaptı 
İkinci devre geriye çekilen Çeliktepespor takımı karşısında 20 dakika baskı kuran Öz Trabzonlularspor , çerçeveyi bulamazken bu dakikalarda Çeliktepespor defansında Emre , Hasan Emre , Fatih , Coşkun ve kaleci Uğur iyi defans yaparak gole izin vermedi . 

Dakika 78 ve 3-1
Dakika 78 de Öz Trabzonlularsporda Yavuz ile frikikten harika vuruş sonucunda skoru 3-1 yaparken bu gol sonrasında umutlanan Öz Trabzonlularspor 2 net fırsatı kaçırdı. 

Dakika 86 ve 4-1
Dakika 86 da ise oyuna sonradan giren Ömer Tiryaki Ceza sahası içine girer girmez sol ayağı ile harika vuruşla kalecinin bakışları arasında skoru 4-1 yaptı. 
Kalan dakikalarda ve 5 dakikalık uzatma bölümlerinde Çeliktepespor takımı iyi savunma yaparak gole izin vermedi ve çok önemli 3 puana ulaştı .




Maçta Çeliktepespor takımında Eren , Coşkun , Batuhan etkili olurken , Öz Trabzonlularspor ise etkisiz oyun ortaya koyarken defans hattındaki hatalardan ve Yusuf kaymak' ın cezalı olması nedeniyle oynamamasının bedelini çok kritik 3 puan kaybederek ödediler.

Haber Foto : H.T.

Hiç yorum yok:

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispo...