Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ekim 08, 2015

ÇELİKTEPESPOR ÇELİK GİBİ


Merkezefendi sahasında oynanan Süper Amatör Ligi 2.grup maçında Öz Trabzonlularspor ile Çeliktepespor karşı karşıya geldi. Maçı genç kadroya sahip konuk ekip 4-1 kazandı.


Dakika 5 ve durum 1-0
Çeliktepespor maça baskılı başladı. Erenin ara pasında defans arkasına atılan topta zamanlama hatası yapan kaleci Keremin yanından Yahya düzgün vuruşla 1-0 yaptı. 

Bu golün ardından baskısı devam eden Çeliktepespor Emrullah ve Eren ile orta sahada topa sahip olurken takım halinde Öz Trabzonlularspor bu dakikalarda organize olamadılar 

Dakika 17 ve durum 2-0
Dakika 17 de Çeliktepespor kaptanı Coşkun sağ taraftan mükemmel ortasına Batuhan uzun Öz Trabzonlularspor defansı arasından kafa ile indirip düzgün vuruşla skoru 2-0 yaptı. 
Bu golün ardından kısa süreli şok yaşayan Öz Trabzonlularspor maçta dengeyi sağlarken Yavuz ile kaçan mutlak gol vuruşunda çok önemli fırsatı değerlendiremediler. 

Batuhan ve 3-0
Çeliktepespor takımı hızlı hucumda Erenin pasında Batuhan' ın hızlı top sürüşü ve kaleciyide çalımlarla geçerek boş kaleye vuruşunda skoru 3-0 yaptı 
İkinci devre geriye çekilen Çeliktepespor takımı karşısında 20 dakika baskı kuran Öz Trabzonlularspor , çerçeveyi bulamazken bu dakikalarda Çeliktepespor defansında Emre , Hasan Emre , Fatih , Coşkun ve kaleci Uğur iyi defans yaparak gole izin vermedi . 

Dakika 78 ve 3-1
Dakika 78 de Öz Trabzonlularsporda Yavuz ile frikikten harika vuruş sonucunda skoru 3-1 yaparken bu gol sonrasında umutlanan Öz Trabzonlularspor 2 net fırsatı kaçırdı. 

Dakika 86 ve 4-1
Dakika 86 da ise oyuna sonradan giren Ömer Tiryaki Ceza sahası içine girer girmez sol ayağı ile harika vuruşla kalecinin bakışları arasında skoru 4-1 yaptı. 
Kalan dakikalarda ve 5 dakikalık uzatma bölümlerinde Çeliktepespor takımı iyi savunma yaparak gole izin vermedi ve çok önemli 3 puana ulaştı .




Maçta Çeliktepespor takımında Eren , Coşkun , Batuhan etkili olurken , Öz Trabzonlularspor ise etkisiz oyun ortaya koyarken defans hattındaki hatalardan ve Yusuf kaymak' ın cezalı olması nedeniyle oynamamasının bedelini çok kritik 3 puan kaybederek ödediler.

Haber Foto : H.T.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.