Cumartesi, Ekim 17, 2015

DERBİN'İN GALİBİ ZARA EKİNLİ.1-2

DERBİN'İN GALİBİ ZARA EKİNLİ.1-2
İstanbul U 17 Gençlere ligi 10.Grupta haftanın derbi maçında Zara Ekinli spor takımı deplasmanda Halkalı Taştepespor’u 2-1 mağlup ederek yenilgisiz liderliği sürdürdü.
Ligin 5.Haftasında 10.Grubun iki yenilgisiz takımı olan Halkalı Taştepespor ile Zara Ekinli spor U 17 Takımları Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında karşı karşıya geldiler.
Her iki takımda sahaya mutlak galibiyet için sahaya çıktılar kalabalık seyirci adlında oynana haftanın maçında 32.Dakikada misafir takım Zara Ekinli spor takımı Anılın Serbest vurşundan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
47.Dakikada Zara Ekinlispor da bu sefer Mehmet ceza sahasın içinde iki Taştepeli oyuncuyu geçti sert şutu top ikinci kez bordo Mavili takımın ağlarına gitti fark ikiye çıktı skor 2-0 oldu.
63.Dakikada Zara Ekinli spor kalecisi Ömer Faruk Girgin Taştepeli oyuncuya kafa atınca karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını ve ardından Ömer Faruk Girgini kırmızı kartla oyun dışı bıraktı
Halkalı Taştepesporda topun başına geçen Serkan Dalkıran topu ağlara yollayarak farkı bire indirdi skor 2-1 oldu.
Maçın geri kalan süresinde ev sahibi Halkalı Taştepepspor rakip kalede etili olduysa da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeynice haftanın önemli maçını 2-1 kazanan Zara Ekinli spor takım olurken yenilgisiz liderliğini sürdüren takım oldu.
Ligin 5.haftasında kendi sahası ve seyircisi önüne Halkalı Taştepepspor ligde ilk yenilgisini alarak sahadan üzgün ayrılan takım oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE
  
                                   















Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...