Cuma, Ekim 02, 2015

DUDULLU TÜRKİYE'DE İLK DÖRDE KALDI


Dudulluspor'un U17 kız futbol takımı Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası’nda yarı finale kaldı.

Sakarya Erenler Stadı’nda oynanan çeyrek final karşılaşmasında yeşil beyazlılar Adana İdmanyurdu ile karşılaştı. İlk devrede Dudullu baskılı gözükürken Adana ekibi de Emine ve Tuğçe’yi ileride bırakarak gol aradı. Büşra, Elif ve Cansel ile uygun pozisyonlardna faydalanamayan Dudullu kızları devre arasına 0-0 sonuç ile gittiler.

İkinci yarıda Melisa’nın yerine oyuna giren Beyza, 42.dakikada Adana kalecisi Kader’in hatasını değerlendirerek Dudullu’yu öne geçirdi. 46.dakikada Cansel aşırtma bir vuruş ile farkı ikiye çıkarttı. Golün hemen ardından savunmadaki hatayı değerlendiren Fatma Balamir skoru 2-1’e getirdi. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 62.dakikada Şeyda’dan geldi. Ümran,ye ekibi sahadan 3-1 galibiyet ile ayrıldılar.

Dudulluspor 3 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara Fomget Gençlik ile yarı final maçına çıkacak.

STAD : Sakarya Erenler
HAKEMLER : Oğuzhan Yiğt Karbuz, Erdi Öz, Bahadır İleri
DUDULLU : Ceren, Buse, Funda, Şehriban, Melek, Marziye, Büşra, Kübra, Cansel Ünal, Melisa, Elif (Cansel Gözüaçık, Mızgin, Zeynep, Sevda, Beyza, Merve, Şeyda)
TEKNİK SORUMLU : Ekrem Taslak
ADANA İDMANYURDU : Kader, Fatma Fırat, Zehra, Ezgi, Yaren, Emine, Fatma Balamir, Zeynep, Elif, Tuğçe (Büşra, Hatice, Aybüke, Aslı, Buse, Selin)
TEKNİK SORUMLU : Özgür Arslan

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.