Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ekim 22, 2015

FİNAL GİBİ MAÇIN KAZANANI OLMADI


Süper Amatör Ligi 1. Grup'ta olan Çeliktepe Ümitspor Seyrantepe sahasında Gazi Mahallesi Spor Kulübü'nü konuk etti. Seyretmesi ve izlenmesi zevkli geçen maç karşılıklı atılan goller ile 1-1 bitti.

Maçın son bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Gazi Mahallesispor oldu. Rakip kale önünde 10 dakika içinde 3 tane net pozisyon bulsalarda gol ayakları başarılı olan son vuruşu yapamadılar. Hafta sonu oynanan ve 3-3 biten maçın yorgunluğu belli oluyordu.Gazi Mahallesispor üst üste dördüncü beraberliği almış oldu.

Ev sahibi ekipteki genç oyuncuların 3 puan isteği bir türlü gerçekleşmedi. Ancak oynan futbol gerçekten üst düzeydeydi. Rakipleri tecrübeli oyuncular olunca gerçek oyunlarınıda sahaya yansıtamadılar.

Karşılaşmayı Murat Yaroğlu , Abdurrahman Cesur ve Uğur Elmas üçlüsü yönetti. Maçın sonlarına doğru tempo artınca Murat Yaroğlu her iki takım oyuncularınında beğenmediği kararlar verdi. Ama doğru olan kararlar kendi gördükleriydi. Bir pozisyonda konuk ekip oyuncuyu ikinci sarıdan kırmızı göstererek oyundan ihraç etti. Bu pozisyona konuk ekip oyuncuları itiraz etsede karar değişmedi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.