Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ekim 10, 2015

GALATA YENİKÖY'Ü ZİRVEDEN İNDİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta haftaya lider giren Yeniköyspor deplasmanda Galataspor’a 3-1 yenilerek hem namağlupluk unvanını hem de liderliği kaybetti.

Galata hemen oyunun başında Mertcan ile öne geçti. Karşılıklı ataklar ile zevkli geçen karşılaşmada ev sahibi ekip penaltı kazanırken, Mertcan’ın şutunu Yenköyspor kalecisi Elyamin kurtardı. İlk yarı 1-0 Galata’nın üstünlüğüyle bitti. 

İkinci yarı üstün taraf Galata idi. 67’de Faruk soldan girdi kendi gayreti ve inatçılığı ile rakip ceza sahasının çizgisine kadar topla mücadelesini sürdürdü; boştaki Serhat’ı gördü. Serhat da düzgün vuruşla durumu 2-0 yaptı. Aynı Serhat bir dakika sonra sağdan gelen ortaya iyi yükselip kafayla kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı. Yeniköyspor 75’te kazandığı penaltıyı Tayfun’la gole çevirdi ve skor belli oldu: 3-1

Yeniköyspor bu yenilgiyle 13 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi. Beşinci sıradaki Galataspor’unsa 11 puanı bulunuyor.

Stat: Beyoğlu
Hakemler: Serhat Tan,  Hamza Sarp Kaya, Aytekin Duran
Galata SK: Oğuz, Ö.Candaş, Yaşar, Emre Onuk (Dk 70 Çetin), Gökhan, Cumhur (Dk 87 Sinan), Sinan, Emre, Serhat, Mertcan, Oğuzhan (Dk 46 Faruk)
Yeniköyspor: Elyamin, Uğur, Göktürk, Bora, Faruk (Dk 46 Miraç), Tayfun, Tolunay (Dk 46 Oğuz), Sezer, Uğur, Muharrem, Mert Samet




HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.