Cuma, Ekim 02, 2015

GENÇ KIZLARDA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU


Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası finalleri Sakarya’da başladı. Erenler Stadı’nda oynanan Çeyrek Final karşılaşmalrı sonunda İstanbul Dudulluspor, Karadeniz Ereğli, Ankara Fomget Gençlik ve Amasya Eğitimspor yarı finale yükseldi.

Günün ilk maçında geçen yılın şampiyonu ünvanı ile Sakarya’ya gelen 1207 Antalya Muratpaşa Belediye, Karadeniz Ereğli ile karşılaştı. Erken final niteliğindeki karşılaşmada Antalya ekibi 19. Dakikada Melisa ile öne geçti ise de ilk yarının son dakikasında Ceren’in sağdan kullandığı serbest vuruşa engel olamayınca devre arasına 1-1 beraberlik ile gidildi. İkinci yarıda Damla ile bir gol daha kazanan Karadeniz Ereğli ilk yarı finalist oldu.

Ereğli’nin yarı finaldeki rakibi ise Konak Belediyesi’ni 5-0 ile geçen Amasya Eğitim oldu. Amasya’da İlayda attığı üç gol ile hat trick yaparken Ceren ve Beste de birer gol kaydettiler.

İstanbul temsilcisi Dudulluspor, Adana İdmanyurdu önünde ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak çeyrek finali geçti. Ümraniye ekibinin golleri 42.dakikada Beyza, 46.dakikada Cansel ve 62.dakikada Şeyda’dan geldi. İdmanyurdu’nun golünü ise 47.dakikada Fatma kaydetti.

Günün sonunda Ankara Fomget Gençlik son yarı final biletini kaptı. Ankaralılar Maraşgücü karşısında 5-1 galip gelirken golleri Rabia (2), Selcan, Aybüke ve Merve’den geldi. Maraş ekibinde Zehra’nın golü yeterli olmadı.


Yarı finaller 3 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 14.00’te Amasya Eğitim ile Karadeniz Ereğli karşılaşacak. Saat 16.00’da ise Dudullu ile Fomget Gençlik final arayacaklar. Final karşılaşması 4 Ekim Pazar günü saat 16.00’da oynanacak.

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.