Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Ekim 10, 2015

GENÇLERE MANTI DOPİNGİ


İnegölspor U-16 Akademi Ligi başlangıç öncesi, Kayseri Mantı Evinin Sahibi ayrıca futbolcu velisi olan Muharrem Taş tarafından mantı ikramı yapıldı. 

Akademi Ligi B Grubunda mücadele edecek olan İnegölspor U-16, Kırklareli maçı öncesinde düzenlenen yemeğe tüm futbolcular katıldı. Mantı yemeğinde keyifli anlar yaşandı.

İnegölspor altyapı teknik direktörü İlker Işıldak çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Işıldak ”Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Sakatlık olmadan, hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Çocuklara sadece spor değil her alanda gelişmeleri için destek veriyoruz” dedi. 

Işıldak teşekkür etti
14 takımın yer aldığı güçlü bir grupta yer alıyoruz. 11 Ekim Pazar günü deplasmanda Saat:12:00’de Kırklarelispor ile karşılaşacağız. Işıldak, “Cumartesi günü Kırklareline hareket edeceğiz, Maç öncesi Kayseri Mantı Evinin Sahibi ayrıca futbolcu velisi olan Sayın Muharrem Taş futbolculara moral yemeği verdi. Kendisine bize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere destek olan başkanımız Eşref Güç’e ve Altyapı Sorumlumuz Bayram Yardımcı’ya, hocalarımıza, velililerimize, sizlerin huzurunda tekrardan teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.