Pazar, Ekim 04, 2015

GÜLSUYU'NDA VOLKAN PATLAMASI


Süper Amatör 5.Grup müsabakasında iki galibiyeti olmayan ekip Gülsuyu ve Silivri Alibey karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya atak başlayan ev sahibi ekip 19.dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremeyince öne geçme şansını kaçırdı. Kaçan penaltının ardından motivasyon olarak sekteye uğrayan ev sahibi ekip 25.dakikada yediği gol ile geriye düştü 1-0.

Golden sonra tekrar oyuna ortak olan ve rakibine karşı üstünlük kurmaya çalışan Gülsuyu'nda, tam devre bu skorla bitti denirken ,sahneye Burhan Çetintaş çıktı ve takımı adına golü kaydederek skora dengeyi getirdi. Golden sonra dahi olmadı ve ekipler 1-1 lik skor ile soyunma odasına girdi.

İkinci yarıya ise konuk ekip Silivri Alibey daha istekli başladı. 50.dakikada uzaktan sert şut ile Gülsuyu kalecisini avlayan Silivri Alibey mücadelede tekrar öne geçti.

Yediği gol ile adeta soğuk duş alan Gülsuyu birde üstüne Cevat'ın atılması ile eksik kaldı. Tekrar beraberlik için ataklarını sıklaştırırken kalesinde de pozisyonlar verdi. 70.dakikada Volkan takımına 2-2 lik eşitliği getirirdi. Golden sonra konuk ekipte itirazdan dolayı bir oyuncu atılınca iki takımda mücadeleye 10 kişi devam  etti.  Gülsuyu takımında Volkan 85. dakikada yine sahneye çıkarak kendisinin 2.takımının ise 3.golünü kaydetti. SoN dakikaları büyük çekişme ve heyecana sahne olan mücadelede, tam maç bu skorla bitti denirken, ilk golün sahibi Burhan'ın yerine giren Kadir takımını 4-2 öne geçirdi ve bu golün de santrası yapılmadan maç ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.