Salı, Ekim 06, 2015

HOŞ GELDİN BALKANSPOR

KÜÇÜKÇEKMECE-HABER:Yılmaz AKTEPE
2014 Aralık ayında kurulan ve Küçükçekmece ilçesinde yeni bir spor kulüplerinden olan İstanbul Balkan spor 2015 Haziran ayında müracaat ettiği TFF 05.10.2015 Tarihinde amatör oluşu tescillenerek Küçükçekmece ilçesinin ve İstanbul amatör liglerinin yeni takımı oldu.
                                                        
İstanbul Balkan spor Kulübü' 05 Ekim 2015 Tarihinde resmen tescillendi ve yeni sezonda 2. Amatör Küme'de top koşturmaya başlayacak.

Kuruculuğunu Rıdvan Vatansever, Tamer Arslan, Ersin Yurtsever, Fahrettin Canşen, Sabri Koyuncu, Bekir Karaağaç, Yılmaz Er, Özkan Serbest, Ahmet Nebiler, Serdar Kılıç, Kemal Avcı, Doğan Başara, Özcan Serbest gibi tecrübeli isimler tarafından kuruldu.
                                                                       
İstanbul Balkan spor kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever yaptığı açıklamada ben ve yönetici arkadaşlarımız 2014 Aralık ayında bu yola çıktık yönetici arkadaşlarımızla tamamen profesyonel bir mantıkla hareket etmeyi planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu güzel yola çıktık.
İstanbul Balkan spor Kulübümüzü tanıtmak için Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, TFF yönetim kurulu üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Ali Düşmez, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan spor kulüp Başkanları ve kalabalık davetinin katıldığı tanıtım gecesi yaptık.
Tanıtım gecesinin ardından İstanbul Balkan spor kulübünü daha üst seviyelere taşımak için Kongre gerçekleştirdik ve Barış Sert, Nejat Öztürk, Süleyman Köse, Tuncay Şen arkadaşlarımızı yönetime alarak gücümüze güç katık. 2015 Haziran ayında TFF ye giderek amatörlük için müracaatta bulunduk.
4 Aylık süre sonrası 05 Ekim 2015 Tarihinde resmen tescillendi ve yeni sezonda 2. Amatör Küme'den başlayarak İstanbul amatör kümede oynamayı elde etmiş olduk.

Misyonumuz. İstanbul Balkan spor’u  camiasına yakışır ve yarıştığı tüm branşlarda iddialı bir şekilde var etmektir. Balkan spor geleceğe yatırım yaparak genç ve dinamik sporcuları hedef almaktadır. Kalıcı olmak için elimizden gelen tüm gayretleri göstermekteyiz.

Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekiptekiler gecesini gündüzüne katarak karınca gibi çalışmaktadırlar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eseri hayal etmektedirler. Bu hayal bizim en büyük enerjimiz itici gücümüz olmaktadır.  Bir gün İstanbul Balkan spor adından bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine  olacaktır!

Spor sevgi, arkadaşlık, dostluk ve sıcak bir ortam oluşturmada da büyük katkılara sahip bir unsurdur. İşte tam da bu bağlamda Balkanspor bütün bu kavramları içinde barındırarak varlığını 2014 yılında hayata geçirmeyi başarmıştır.
                                   
İstanbul Balkan spor kulübü bu yolda ilerleyerek Türk futbol alemine Zeki, Çevik ve Ahlaklı sporcular ve spor adamları yetiştirmek için spor hayatına adım atmıştır. Kulübümüzde sıcak bir aile ortamı oluşturup geleceğimiz olan gençleri Yeşil sahalara, parkelere, salonlara çekip onlara  hizmet verip İstanbul Balkan spor kulübünü  geçmişiyle ve geleceğiyle de örnek teşkil etmek için yola çıkmıştır. Biz spor camiasından almaya değil bir şeyler vermeye geliyoruz bu iş gönül işi biz bu yolda spor yapmak isteyen herkese bugün gönlümüzü yârin tesislerimizi imkânlarımızı açacağız.  Bugüne gelmemiz de katkısı olan ve bu vizyonumuz da bizlere destek olan kulübümüze hizmet edenleri ve hizmet etmekte olanlara  teşekkürü bir borç bilirim.
İstanbul Balkan spor’u yaşatmak için çabalamaktayız. Kulübü bugüne getiren ve buna hizmet eden, bugünden sonra kulübümüzü geleceğe taşıyacak her bir sporsevere buradan teşekkürlerimi ederim dedi.
                                
İstanbul Balkanspor As Başkanı Tamer Arslan da yaptığı açıklamada. Yola tamamen profesyonel bir ekiple çıktıklarını anlatan Arslan, "Zamanında Balkan spora büyük emek veren, ter döken genç arkadaşlarımızla bir araya geldik. Biz her şeyden önce çocuklarımıza, sporcularımıza vereceğimiz eğitimimize güveniyoruz. Yani parayla futbolcu alan, futbolcu transfer eden bir kulüp değil, futbolcu yetiştiren bir kulüp olacağız. Bu konuda bütün bilgi ve birikime de sahibiz. Taşıma su ile değirmen döndürmeyecek, emeğimizle futbolcu yetiştireceğiz. Zaten ancak bu şekilde başarıya ulaşılabilir"
 Bizler de her şeyden önce bu potansiyeli harekete geçirmek, her tarafın ´işte bu takım bizim takım´ diyebileceği bir takım yaratma hedefi ile yola çıktık. Elbette ki hedeflerimiz arasında profesyonelce üst liglere adım adım çıkmak ve İstanbul Balkan spor hak ettiği yerde temsil etmektir. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için tamamen profesyonel arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.



Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.