Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Ekim 02, 2015

HÜDAVENDİGAR DİKKALDIRIMSPOR SEZONU AÇIYOR


Bursa Süper Amatör’ün başarılı ekiplerinden Hüdavendigar Dikkaldırımspor sezonu ilk maçına 19 Mayıs Gençlikspor deplasmanında başlıyor.
04 Ekim 2015 Pazar günü Saat 16:00’da 19 Mayıs Gençlikspor’ın Altınova Mahallesinde bulunan stadyumda oynanacak olan karşılaşma hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Dikkaldırım Mahalle Muhtarı ve Hüdavendigar Dikkaldırımspor Kulübü Başkanı Mustafa Özderya; sezonun ilk karşılaşmasına tüm mahalle sakinlerini yanlarında görmek istediklerini söyledi.

İŞ ADAMLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Hüdavendigar ve Dikkaldırım Mahallelerinin Bursa Süper Amatör kümede temsil ettiklerini belirten Başkan Özderya; “Zorluklar içerisinde yönetim kurulumuz ile birlikte güzel bir kadro kurduk. Bu yol çok uzun ve yorucu bir yol. Mahalle sakinlerimizden manevi destek ve İş Adamlarımızdan maddi destek bekliyoruz” dedi.

TESİSİMİZ ÇOK GÜZEL OLACAK

Hüdavendigar Kent Parkı yan tarafından bulunan H.Dikkaldırımspor tesislerinde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Mustafa Özderya; “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin destekleri ile tesislerimiz çok güzel bir yapıya kavuştu. Ancak biraz eksikliklerimiz bulunuyor, Onunda sözünü Belediye Başkanımızdan aldık. Onlarda en kısa sürede tamamlanınca mahallemiz tam bir spor kenti olacak. Gençlerimiz kahve köşelerinden kurtulup, spor yapma imkanı bulacaklar. Bu doğrultuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.