Salı, Ekim 13, 2015

IĞDIR SÜRMELİSPOR'DA IŞIK DÖNEMİ


Cumartesi günü başlayan Iğdır 1.amatör lig takımlarından Sürmelispor’da teknik direktörlüğe Murat Işık getirildi. Iğdır’ın köklü amatör lig takımlarından biri olan Sürmelispor bu sezon hedefini lig şampiyonluğu olarak belirledi.

Murat Işık:Hedefimiz Zirve
Sürmelispor’un çiçeği burnundaki yeni  teknik direktörü Murat Işık sitemize şu açıklamalarda bulundu: Bu sezon ilk etapta 26 haftalık zorlu bir lig oynayacağız.İlk amacımız ilk dört içinde yer bularak öncelikle play off grubuna kalmak olacak.Bölgede bir sürü  imkansızlık olsa da Iğdır amatör liginin son yıllarda takım sayısınında artmasıyla seyir zevki daha iyi bir yere geldi.Umarız bu sezon Sürmelispor camiasının 15 yıl önce yakalamış olduğu şampiyonluğu tekrar yakalarız dedi.

Sürmelispor’un Şampiyonluk Hasreti Sürüyor
Sürmelispor  son olarak 1999-2000 sezonunda Evci Gençlik ile beraber Iğdır amatör lig şampiyonluğuna ulaştı.Sarı lacivertli takım  Rize’de 3.lige terfi 1.tur grup maçlarında 25.grupta yer almış fakat elenmekten kurtulamamıştı.

HABER:BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...