Pazartesi, Ekim 05, 2015

İSTANBULSPOR IRMAK'TA BOĞULDU


İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup mücadelesinde Irmakspor, haftaya namağlup lider giren İstanbulspor'u, Merkezefendi Stadı'nda konuk etti.

 İlk yarısında gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında Cüneyt Şahin ile golü bulan ev sahibi ekip skor üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürdü ve İstanbulspor'un hem namağlupluk hem de liderlik serisine son verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında topa daha çok sahip olan konuk ekip olsa da her iki ekipte gol pozisyonuna girmekte oldukça zorlandı. Özellikle İstanbulspor'un maestrosu tecrübeli oyuncu Hüseyin Güreşken'i, Cengiz ile kilitleyen ve kanatta da Ozan'ı,  Muhammet Yıldız ile durduran Irmakspor kalesinde pozisyon vermeden ilk devreyi kapattı. 

İstanbulspor'da öncelik SAĞLIK!!!

Karşılaşmanın 33.dakikasındaki mücadelede el bileğine aldığı darbeyle acılar içinde yerde kalan Irmakspor oyuncusu Serdar Aksoy, İstanbulspor'un özel bir sağlık firması ile anlaşarak getirttiği sağlık hizmetlileri sayesinde tedavisini yaptırdı.

Ev sahibi golle başladı 

İkinci yarının 53.dakikasında sol kanattan Ekrem'in pası ile topla buluşan günün etkili ismi Muhammed Altunay rakibi Sinan'ı ekarte ederek topu penaltı noktası üzerindeki Cüneyt'e çıkardı, Cüneyt'in düzgün vuruşu ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

Yediği gol sonrasında oyunu rakip kaleye yığmaya çalışan İstanbulspor defansında derin boşluklar verdi. 58.dakikada Muhammed Altunay ile gole çok yaklaşan ev sahibi ekip yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

72.dakikada İstanbulspor'da  Sinan'ın defansın arkasına gönderdiği topa Sercan hareketlendi, kaleci Serkan zamanında kalesini terkederek topa sahip oldu.  76.dakikada Muhammed'İn sol kanattan ortasına Ekrem'in vuruşu kaleci Eyüpcan'da kaldı.

86.dakikada orta sahadan aldığı topla  ilerleyen Cüneyt sol ayağıyla vurdu, top üstten auta gitti. Uzatma dakikalarında Irmakspor ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Mustafa Yalçın topu göğsüyle yumuşattı. Mustafa topa vuracağı esnada Cengiz  müdahalede bulundu, vuruş açısını kaybeden oyuncu takımı adına beraberlik sayısını sağlayamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadeleyi kazanan ev sahibi ekip zirve yarışında bende varım dedi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fevzi Kekeç'e teşekür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN











Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.