Çarşamba, Ekim 21, 2015

K.ÇEKMECE İDMAN YURDUNUN MİNİK GOLCÜSÜ GALATASARAY'DA

                                                      
Küçükçekmece ilçesinin 1.Amatör spor kulüplerinden olan Küçükçekmece İdman yurdu takımının 2003 Doğumlu gol kıralı Oğuzhan Yaman Galatasaraylı oldu.
Geçtiğimiz Futbol sezonunda atığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ve oynadığı maçlarda 32 gol atarak kendi yaş gurubunda gol kıralı olan Oğuzhan hafta içi Galatasaray kulübü yetililerin girişimi sonucu sarı kırmızılı takıma transfer oldu.
Küçükçekmece İdman Yurdu takımının Genel Koordinatörü olan sadettin Hazıroğlu yaptığı açıklamada Kulüp olarak ilk günden beri alt yapıya önem verdiklerini özelikle Altyapı olmaza olmaz yılın 12 ayı Futbol okullarımız sürekli deneyim ve tecrübeli hocalarımızı nezaretine çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
           
Geçen futbol sezonu zaten altyapıda şampiyonluklar yaşamaz sakta liglerde ortaya koyduğumuz futbol iyi yolda olduğumuzun sinyallerini veriyordu 2003 Doğumlu olan Oğuzhan Yaman geçen sezon kendi yaş grubunda oynadığı tüm maçlarda forma giyerek 32 gol atarken kendi liginde de gol kıralı oldu.
 Oğuzhan birçok profesyonel kulübün gözdesi oldu ancak Türkiye'nin büyük kulüplerinden olan Galatasaray kulübünün girişim sonucu minik futbolcuyu sarı kırmızılı kulübe verdik. Oğuzhan gerçekten çok yetenekli ve çok iyi bir forvet oyucu inanıyorum ki orda kendini çok iyi daha geliştirerek Galatasaray'a ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecektir.
Altyapı hocası Ferhat Özdil de yaptığı açıklamasında Oğuzhan çok yetenekli oyuncu  çok sür'atli ve teknik oyuncu ceza sahası içinde buluştuğu her topu mutlaka gol yapar bu yaşta bu yetenek Allah vergisi Galatasaray’da çok başarılı olacağına inanıyorum dedi.

 HABER.Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...