Pazartesi, Ekim 19, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE BAŞKANLIK KUPASI START ALDI


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin Organize ettiği 9. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası Cennet Barbaros spor İstanbul Sinop spor arasındaki açılış maçını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Seymen Gençtürk ve AKP Küçükçekmece ilçe Başkanı Av. Mustafa Korkut’un başlama vuruşu ile 9.Minikler Futbol Turnuvası start aldı.
Kemal Aktaş sahasında gerçekleşen Minikler Futbol turnuvası açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan yardımcıları, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Belediye Meclis üyeleri, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu ilçe kulüp Başkanları yöneticiler sporcular ve kalabalık sporsever katıldı.
2003 Doğumluları kapsayan Minikler Futbol turnuvasında 22 takım mücadele verecek müsabakalar Küçükçekmece Kemal Aktaş ve İBB Halkalı Etap sahalarında oynanacak.
Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında başlayan açışlı maçı Saygı duruşu ve İstiklal marşının okundu.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Seymen Gençtürk açışlı konuşması yaptı yaptığı açılış konuşmasında 8 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz Küçükçekmece Belediye Başkanlığı minikler futbol turnuvasının 9.sunun başlatmanın onurunu ve gururunu siz değerli sporseverlerle yaşamaktayız.
Küçükçekmece Belediyesi ve Amatör spor kulüpleri Başkanlık turnuvasının açışlının geçen yıl finalistleri olan İstanbul Sinop spor ile Cennet Barbaros spor müsabakası ile başlatmış olduk.

Belediye Başkanımız, ilçe Başkanımız, Belediye Meclis üyelerimiz, spor kulübü Başkanlarımızı, Antröner, veliler ve katılan 22 takımızın minik sporcu kardeşlerimiz bugün başladığımız futbol turnuvası Aralık sonunda sonuçlanacak
Turnuvanın amaçlarından biri Mart 2016 tarihinde başlayacak olan TFF U 13 Minikler ligine takımlarımızın hazırlama bu vesileyle yüzlerce sporcuyu Lisanslamak.
Bunun yanında özelikle Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbul A.Ş gibi profesyonel olan takımlara geçişleri için bu kulüplerimiz onları izleme fırsatı sunmak.
2007 Yılında 1995 Doğumlulardan başlamış olduğumuz futbol turnuvasında bugün 2003 Doğumlu minik futbolcular oynuyor.

Şuan bu turnuvalarda oynayıp futbol hayatlarını Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Kasımpaşa ve İstanbul A.Ş gibi profesyonel olan takımlarının alt yapılarında devam eden minik futbolcu kardeşlerimiz var.

Beş yıl içinde profesyonel dünyada bunların isimlerini birer yıldız olarak duyacağımızı hep beraber şahit olacağız.
Belki çok eksiklerimiz olabilir ancak bu sorunların hepsinin tespit ederek Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz’e sunduk öncelikle sıralamasına göre yatırımlar başladı.
İlçemizde 2016 yılının sonunda yeni tesisler ve olan tesislerin bakımının tamamlandığında hep birlikte tanıklık etmiş olcağız.
Diğer önemsediğimiz bir konu sahalardaki sağlık gündemimizden hiç düşmeyen sağlığı biz belediyemizle çözme konusunda çalışmalara başladık.
Şuanda bu uygulamalarımız İFA spor (BAL Ligi)Halklı Etap stadında İstanbul A.Ş takımlarımızın Akademik maçlarında başladık. Bu uygulamayı tüm sahalarımıza yaymak bizim en büyük projemizdir.
Her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz ve ekibine kulüplerimiz adına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı huzurunuzda teşekkür ederim
Bugün buraya katılıp çocuklarımızla bu mutluluğu ortak olduğun için hepinize teşekkür eder tüm takımlarımıza başarılar dilerim dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de yaptığı konuşmasında, Küçükçekmece Belediyesi olarak gençlerimizin ve minik kardeşlerimizin spor ile tanışmasını çok önemsiyoruz. Biz çocuklarımızı spor sahalarında yetiştirirsek onların hem kardeşlik duygularını pekiştireceğiz, hem de ileride devletine, milletine, bayrağına karşı asi olmayan çocuklar yetiştireceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir''dedi.
 Yapılan protokol konuşmaların ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Seymen Gençtürk ve AKP Küçükçekmece ilçe Başkanı Av. Mustafa Korkut’un başlama vuruşu ile 9.Minikler Futbol Turnuvası başlama vuruşunu gerçekleştirerek turnuva başlamış oldu.
 
Cennet Barbaros Spor ve İstanbul Sinop Spor arasında oynanan maçın ilk yarısı golcüsüz kaptı.İkinci yarı rakibine daha göre etkili ve bol pozisyon bulan İstanbul Sinop spor takımı 50.Dakikada Emirhan Kayanın attığı golle 1-0 galip geldi.
Küçükçekmece Belediye Başkanlığının 9.Düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası  ilçe genelinde 22 spor kulübünün katılımıyla 13 hafta sürecek.
HABER:Yılmaz AKTEPE

                                      
                                          
                                       


















Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...