Çarşamba, Ekim 21, 2015

KULÜP ATLETİK YEDİDE YEDİ YAPTI


İstanbul U15 Ligi 24. Grup'ta 7. hafta mücadelesinde Lider Esenler Kulüp Atletik deplasmanda Bezirganbahçespor ile karşılaştı.

Halkalı Etap Stadı'nda oynanan müsabaka heyecanlı ve çekişmeli anlara sahne oldu. Her iki takım da sahaya güzel futbol yansıtmaya çalıştılar. Esenler Kulüp Atletik ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmasını bildi. Sarı-Lacivertliler'in golleri Kasım Başer ve Şahin Yalçın'dan geldi. 

Tempolu geçen maçta hakem triosu güzel bir maç yönettiler. Bu sonuçla Esenler Kulüp Atletik bütün maçlarını kazanarak puanını 21'e çıkararak liderliğini devam ettirdi, Bezirganbahçe 10 puan ile grubunda haftayı dördüncü tamamladı.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Ayhan Çınar dedi ki...

Haram puanlarla 100 100 yapılsa ne olur. Esenler kulüp atletik çıksalın maçında 2 kırmızı kartlı oyuncu oynattı. baran Güngör ve kerem turan 2 maç kırmızı kartlı oynattı çıksalın itiraz etme cesaretini gösteremedi. biz edemiyormuşuz yazık. Esenler Yavuzselim 1 Esenler kulüp atletik maçı yarıda kaldı. kaleciniz baran Güngör küfür etti hakemi nasıl ikna ettiyseniz küfürü bize yazdırdınız sonuç centilmenlik adına sonuna kadar mücadele eden çocuklarımıza haksızlık yapanları sadece ALLAHA HAVALE EDİYORUM. 7 maçta 7 galibiyet ama hak yiyerek

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.