Perşembe, Ekim 15, 2015

MAHMUTBEY LİGE HAZIR


Bağcılar ilçesinin 1.amatörde mücadele eden köklü takımlarından Mahmutbey Spor lig hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Lige iddialı hazırlanan Mahmutbeyspor hazırlık maçları yaparak lige takımı hazır hale getirmek istiyor.

Lige hazırlık kapsamında Sefaköy Kartalspor ile Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda karşı karşıya gelen Mahmutbeyspor maçı 5-2 kazandı. Maç öncesi görüştüğümüz Mahmutbey Spor Kulübü Genel Kaptanı Mümin Tartar “Takımımızı bu yıl Süper Amatör lige çıkarmak için iyi hazırlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız transferlerle Mahmutbey Spor Kulübümüzü Süper Amatöre çıkararak daha üst liglerde göreceğimiz günler de uzak değildir” dedi.

Başarının gelmesi için disiplinin şart olduğunu söyleyen Mahmutbey Spor Kulübü Genel Kaptanı Mümin Tartar “Bu yıl kulüp başkanımız Vural Sarp bey takımı Süper Amatörde görmek istiyorum. Şampiyon takım kuralım diyerek bize hedef gösterdi. Bizde bu hedef doğrultusunda transferler gerçekleştirdik. Allah’tan bir mani olmazsa genç ve şampiyon olacak bir takım kurduk “dedi.

Sefaköy Kartalspor ile hazırlık maçı yapan Mahmutbeyspor maçı 5-2 kazanırken rakiplerine de göz dağı verdi. Rakibine göre daha üstün oynayan, top yapan, koşan bir takım görüntüsü veren Mahmutbeyspor şampiyonluk için ligin başlamasına sabırsızlanıyor.

Kaynak:guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...