Cumartesi, Ekim 24, 2015

MALATYASPOR LİGE 3 PUANLA BAŞLADI.


İstanbul 1.Amatör küme 8.Grubunda oynanan ilk hafta karşılaşmasında İstanbul Malatya spor kendi sahasında Bahçelievler Şirinevlersporu 2-1 yenerek lige 3 puanla başladı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında ligin ilk haftasında İstanbul Malatya spor ile Şirinevlerspor takımları karşı karşıya geldiler.

İlk dakikalarda maça çok iyi başlayan taraf ev sahibi İstanbul Malatya spor takımı rakip kalede gol aramaya başladı.
38.Dakikada Sarı kırmızı renkli İstanbul Malatya spor da Ercan köşe atışından gelen topa kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçen gollü attı.
İlk yarı ev sahibi İstanbul Malatya spor Ercan'ın attığı golle galip gelerek soyunma odasına gitti.
İkinci yarıya farkı artırmak arzusu ile sahaya çıkan ev sahibi Malatya spor takımı rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı.
48.Dakikada İstanbul Malatya sporda günün başarılı ismi olan Ozan Arif takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı skor 2-0 oldu.
90-1 Dakikasında misafir takım Şirinevlerspor takımında Muhammet takımının tek gollünü attı ve karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı. Skor 2-1 oldu.
Ligin ilk haftasında ev sahibi İstanbul Malatya spor kendi sahasında ve seyircisi önünde Şirinevlersporu 2-1 mağlup ederek lige üç puanla başlamış oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE


















Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...